Evenimentul Zilei > Politica > STĂNESCU este în RĂZBOI TOTAL cu colegii din PSD. „Nu mă așteptam să le facă JOCURILE MURDARE. Este PENIBIL și JENANT”
STĂNESCU este în RĂZBOI TOTAL cu colegii din PSD. „Nu mă așteptam să le facă JOCURILE MURDARE. Este PENIBIL și JENANT”

STĂNESCU este în RĂZBOI TOTAL cu colegii din PSD. „Nu mă așteptam să le facă JOCURILE MURDARE. Este PENIBIL și JENANT”

Vicepremierul Paul Stănescu reacţionează dur la afirmaţiile făcute de către jurnalistului Doru Buşcu, un apropiat al lui Liviu Dragnea, care, marţi seara, la TVR, a declarat că liderul PSD Olt s-ar fi întâlnit cu oamenii lui Iohannis, iar aceştia l-ar fi sfătuit să nu demisioneze după ce i-a fost retras sprijinul politic.

„Am citit cu uimire declaraţiile făcute aseară de Doru Buşcu… L-am întâlnit de câteva ori şi mi-a făcut impresia unui jurnalist riguros şi echidistant. Sincer, nu mă aşteptam să intre în aşa ceva şi să facă jocurile murdare şi disperate ale unor colegi de-ai mei de partid! Ar fi trebuit să ştie că teoria colaboraţionismului a fost o practică a sovieticilor… şi, totuşi, suntem în 2018, nu în anii ꞌ50… E absolut penibil şi jenant!”, a punctat Stănescu.

Doru Bușcu, jurnalist la publicația Cațavencii, a declarat că ar fi avut loc o întâlnire între Paul Stănescu, Lucian Șova și oamenii lui Klaus Iohannis.

„În urmă cu două zile, dacă nu chiar seara trecută, a fost o întâlnire între ministrul Transporturilor, Lucian Șova, ministrul Dezvoltării, Paul Stănescu, și interpuși ai președintelui Klaus Iohannis. Nu s-a confirmat că ar fi participat chiar președintele Iohannis, dar a fost această întâlnire. Discuția a stabilit ca nici unul din cei doi nu-și va da demisia. Ce înseamnă că ei și-ar da demisia? Ar elibera locul pentru o nouă numire. Dacă, de exemplu, PSD-ul o propune mâine, să spunem, pe Olguța Vasilescu la Ministerul Dezvoltării și Paul Stănescu este în continuare pe post președintele Iohannis o poate respinge râzând deoarece nu poate ocupa un loc deja ocupat. Cred că este previzibil un refuz din partea lui Paul Stănescu să-și dea demisia ceea ce va bloca accesul lui Olguța Vasilescu la acest post și va pune PSD-ul în impas. În proporție de 80% sursele ce mi-au dat aceste informații nu greșesc”, a precizat Doru Bușcu, în direct la TVR, în emisiunea România9, moderată de Ionuț Cristache.

           

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.