„Am citit cu uimire declaraţiile făcute aseară de Doru Buşcu… L-am întâlnit de câteva ori şi mi-a făcut impresia unui jurnalist riguros şi echidistant. Sincer, nu mă aşteptam să intre în aşa ceva şi să facă jocurile murdare şi disperate ale unor colegi de-ai mei de partid! Ar fi trebuit să ştie că teoria colaboraţionismului a fost o practică a sovieticilor… şi, totuşi, suntem în 2018, nu în anii ꞌ50… E absolut penibil şi jenant!”, a punctat Stănescu.

Doru Bușcu, jurnalist la publicația Cațavencii, a declarat că ar fi avut loc o întâlnire între Paul Stănescu, Lucian Șova și oamenii lui Klaus Iohannis.

„În urmă cu două zile, dacă nu chiar seara trecută, a fost o întâlnire între ministrul Transporturilor, Lucian Șova, ministrul Dezvoltării, Paul Stănescu, și interpuși ai președintelui Klaus Iohannis. Nu s-a confirmat că ar fi participat chiar președintele Iohannis, dar a fost această întâlnire. Discuția a stabilit ca nici unul din cei doi nu-și va da demisia. Ce înseamnă că ei și-ar da demisia? Ar elibera locul pentru o nouă numire. Dacă, de exemplu, PSD-ul o propune mâine, să spunem, pe Olguța Vasilescu la Ministerul Dezvoltării și Paul Stănescu este în continuare pe post președintele Iohannis o poate respinge râzând deoarece nu poate ocupa un loc deja ocupat. Cred că este previzibil un refuz din partea lui Paul Stănescu să-și dea demisia ceea ce va bloca accesul lui Olguța Vasilescu la acest post și va pune PSD-ul în impas. În proporție de 80% sursele ce mi-au dat aceste informații nu greșesc”, a precizat Doru Bușcu, în direct la TVR, în emisiunea România9, moderată de Ionuț Cristache.