Evenimentul Zilei > Actualitate > Stanciu va fi PUS PE LIBER de Anderlecht. „Decizia va fi anunţată oficial pe 5 decembrie, dar e deja luată”
Stanciu va fi PUS PE LIBER de Anderlecht. „Decizia va fi anunţată oficial pe 5 decembrie, dar e deja luată”

Stanciu va fi PUS PE LIBER de Anderlecht. „Decizia va fi anunţată oficial pe 5 decembrie, dar e deja luată”

Nicolae Stanciu, cel mai scump transfer din istoria clubului Anderlecht Bruxelles, va părăsi gruparea belgiană în această iarnă, anunță cei de la Voetbal 24.

Internaționalul român pentru care Anderlecht a plătit suma de 9,8 milioane de euro ar urma să plece în iarnă definitiv sau sub formă de împrumut, conform sursei citate. Belgienii au mai anunțat că oficialii echipei au luat deja decizia în privința fostului stelist, doar că aceasta va fi divulgată la începutul lunii decembrie. „O decizie în privinţa viitorului lui Nicolae Stanciu la Anderlecht va fi anunţată oficial pe 5 decembrie. Totuşi, ea a fost luată deja. Românul nu va mai juca la Anderlecht din iarnă. Există două opţiuni în prezent pentru Anderlecht: să-l vândă pe un preţ mult mai mic decât cele 10 milioane de euro achitate în schimbul lui sau să-l împrumute”, au titrat cei de la Voetbal 24.

În acest sezon, Nicolae Stanciu a bifat 15 meciuri, 1 gol și 2 pase decisive.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: