Evenimentul Zilei > Opinii > Opinii EVZ > SRI și Valiza TelDrum. Posibili autori. Editorial de Simona Ionescu
SRI și Valiza TelDrum. Posibili autori. Editorial de Simona Ionescu

SRI și Valiza TelDrum. Posibili autori. Editorial de Simona Ionescu

Toată lumea pleacă în momentul în care își exprimă opinia despre Valiza TelDrum, găsită pe câmp de un țăran, de la ideea că e o minciună și că cineva cu epoleți sub pulover a pus-o acolo ca să-i facă bucata lui Liviu Dragnea.

Dar dacă conținutul valizei se va dovedi banal, de cancan, fără să-l înfunde direct pe Dragnea, ne gândim că documentele, pozele și filmele stocate au fost împachetate și plasate țăranului în civil de către:

  • Adversari politici ai liderului PSD
  • Cineva din TelDrum, supărat că a fost eliminat din organizație
  • Persoane apropiate de serviciile secrete care au vrut să compromită presa
  • Liviu Dragnea și staful lui de consilieri au gândit un secenariu umoristic în care liderul PSD, de-a pururi legat de TelDrum dar niciodată dovedit de procurori, să joace rolul victimei vânate de SRI, presă sau adversari politici. Scenariul ”Bucla lui Dragnea”

Nu bag încă în această listă de posibilități ”O manevră a SRI” deoarece, din ”probele” găsite în valiză și prezentate până acum, nu reiese nicio infracțiune, nicio mită pentru Dragnea. Anul 2010. Viață de lux cu oamenii de laTelDrum, excursii exotice, un mail incert prin care juniorul Dragnea cerea ca ”prietenul lui tata” să-i plătească o factură, avocatul firmei care e însurat cu o judecătoare ajunsă azi președinta CSM… 

În concluzie, nu cred că SRI, sub Hellvig, s-ar fi făcut de râs cu asemenea plasare de informații, chiar dacă ele ar fi fost strânse pe vremea lui Coldea. Dar că SRI e capabil să facă mișto de jurnaliști, cred!

Nu e o concluzie finală, a se reține! Aștept, în continuare, ca Valiza TelDrum să-și verse conținutul serios și jurnaliștii de la Rise Project să ni-l prezinte, iar DNA să aibă ce să ancheteze. Nu vreau să mă gândesc ce va însemna pentru Liviu Dragnea dacă nu se va putea face, nici de data aceasta, vreo legătură infracțională între el și TelDrum. Va fi mai mult decât este sau a fost, iar la anul tot PSD-ul va dansa la nuntă și va aplauda cât de genială a fost ”Bucla lui Dragnea”.

 

Publicat in categoriile: Opinii EVZ
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: