Evenimentul Zilei > Actualitate > SRI apelează la ARME neconvenționale în RĂZBOIUL cu un jurnalist
SRI apelează la ARME neconvenționale în RĂZBOIUL cu un jurnalist

SRI apelează la ARME neconvenționale în RĂZBOIUL cu un jurnalist

După ce SRI și-a reactivat contul de pe reţeaua de socializare Twitter, după mai bine de un an, de pe profilul oficial, Serviciul a ironizat un cunoscut jurnalist.

De pe profilul @SRI_Oficial, Serviciul îl ironizează pe jurnalistul Cornel Nistorescu, după ce acesta a scris un articol despre generalul Florian Coldea, fostul număr 2 din SRI, trecut recent în rezervă.

"Am aflat că în localitatea Cornistorescu #SRI pune la păstrare, pe termen nelimitat, generali trecuţi în rezervă 🙂 Avem OK-ul preşedintelui. #nimicnusepierdetotulsetransforma", este mesajul ataşat unei imagini cu o clădire cu denumirea "Direcţia Generală de Operaţiuni Speciale Clandestine".

Jurnalistul Cornel Nistorescu a scris, pe site-ul cotidianul.ro, în urmă cu o săptămână, că generalul Florian Coldea, deşi trecut în rezervă, ar acţiona în continuare în interiorul SRI, într-o aşa-numită Direcţie Generală de Operaţiuni Speciale Clandestine. Direcţia ar cuprinde, conform sursei menționate, fosta Direcţie Specială Periş, Direcţia Personalului Operativ Acoperit, Centrul MONSAT și Centrul pentru Securitate Cibernetică.

Vedeți AICI postarea de pe Twitter.