Evenimentul Zilei > Economie > Spune-mi ce fel de persoană ești, ca să-ți spun în ce tip de iPhone 11 merită să investești!(P)
Spune-mi ce fel de persoană ești, ca să-ți spun în ce tip de iPhone 11 merită să investești!(P)

Spune-mi ce fel de persoană ești, ca să-ți spun în ce tip de iPhone 11 merită să investești!(P)

Îți dorești un nou iPhone? Ei bine, la momentul de față ai la dispoziție trei modele cu prețuri foarte variante din care să alegi. Este vorba de iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max. Luna aceasta prețul pentru un iPhone 11 începe de la aproximativ 3700 RON, pentru un iPhone 11 Pro de la aproximativ 5500 RON, iar pentru iPhone 11 Pro Max de la aproximativ 6000 RON.

Ca tip de telefon, oricare din cele trei modele de iPhone lansate anul trecut poate fi catalogat ca un dispozitiv de top. Dar diferențele de preț dintre modele îi fac pe cei mai mulți utilizatori de Apple să se gândească de două ori înainte de a investi într-un terminal.

Alegerea celui mai potrivit telefon ar fi foarte simplă dacă toate cele trei modele ar avea dotări similare. Însă prețurile lor sunt atât de diferite tocmai pentru că diferă atât de mult ca tehnologie.

Iată cu ce te alegi dacă investești într-un iPhone 11, iPhone 11 Pro sau un iPhone 11 Pro Max și cât de bine poate fiecare tip de telefon să-ți satisfacă așteptările în funcție de nevoile pe care le ai.

Te interesează fotografia? Investește într-un iPhone 11 Pro!

Anul trecut toate companiile producătoare de telefoane mobile s-au concentrat pe camerele  foto. Nu mai ținem demult socoteala modelelor de telefoane cu trei camere foto, iar cele cu patru nu mai sunt nici ele o raritate. Și la capitolul fotografie, Apple se numără printre liderii de piață. Dacă îți dorești un telefon cu adevărat performant din acest punct de vedere, alegerea corectă este un iPhone 11 Pro.

La fel ca iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro este dotat cu un sistem de trei lentile în partea din spate după cum urmează:

・o lentilă wide de 12 MP cu deschidere f/1.8;

・o lentilă ultrawide de 12 MP cu deschidere f/2.4;

・o lentilă telephoto de 12 MP cu deschidere f/2.0.

Cu acest arsenal, iPhone 11 Pro este comparabil cu aparatele de fotografiat profesionale și în mâinile unui artist cu experiență poate face fotografii nemaipomenite.

Când vine vorba de design, totul devine subiectiv

Ca aspect, principala diferență dintre iPhone 11 și modelele Pro este gama de culori a carcasei. În timp ce iPhone 11 standard îți face poftă de cupcakes și macarons datorită culorilor pastelate din care poți alege, iPhone 11 Pro se adresează unui public mai matur și bine pus la punct cu ultimele trenduri în materie de modă prin culorile sale extrem de sofisticate.

De aceea, cel puțin din punct de vedere al culorii carcasei, alegerea iPhone-ului 11 potrivit ține mai mult de gusturi decât de alte caracteristici. Dar dacă totuși nu poți renunța la alte proprietăți în vederea achiziției unui iPhone de culoarea care îți place, este foarte simplu să-i schimbi aspectul și să-l facă să arate exact așa cum îți dorești cu un set de huse iPhone 11, un set de huse iPhone 11 Pro, sau un set de huse iPhone 11 Pro Max de la Itelmobile.

Dacă ești gamer, iPhone 11 Pro Max este telefonul potrivit pentru tine!

Oricât de performant ar fi un dispozitiv electronic, atunci când vine vorba de jocuri video nimic nu se compară cu experiența oferită de un ecran generos ca dimensiuni. Deși toate cele trei tipuri de iPhone 11 redau imaginea într-un mod absolut impecabil și sunt dotate cu procesoare ce permit rularea jocurilor video în detalii maxime, iPhone 11 Pro Max are cel mai mare display dintre ele și de aceea se bucură de lauda pasionaților de jocuri video.

iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max sunt dotate cu display-uri Super Retina XDR. Dar în timp ce iPhone 11 Pro are doar 5.8 inchi, iPhone 11 Pro Max iese în evidență dintre toate cele trei modele cu ai săi 6.5 inchi.

De asemenea, împătimiții de software cu siguranță apreciază timpul de o oră și jumătate mai mult a autonomiei telefonului iPhone 11 Pro Max în comparație cu iPhone 11 Pro deoarece aceasta presupune mai multe filme, muzică, jocuri și aplicații de-a lungul unei zile.