Săptămâna Modei de la Milano cu Sharon Stone internată| Video

Săptămâna Modei de la Milano cu Sharon Stone internată| Video

Actriţa americană Sharon Stone a fost internată din cauza unor migrene puternice, vineri, într-o clinică din Milano.

Actriţa americană, în vârstă de 54 de ani, s-a plâns de o migrenă severă, după ce a asistat la prezentarea de modă susţinută de Casa Fendi, vineri, în cadrul Săptămânii Modei de la Milano. Presa italiană nu s-a putut abţine să glumească, comentând că "este posibil ca prezentarea Casei Fendi să îi fi dat dureri de cap actriţei!".  Din fericire, artista americană şi-a revenit şi a putut să prezinte, sâmbătă, o gală de caritate la care au participat multe vedete, organizată pentru a strânge fonduri în beneficiul programelor de cercetare împotriva SIDA.

A fost examinată de medici

Sharon Stone s-a confruntat cu o problemă de sănătate gravă în 2001, când a fost spitalizată din cauza unui anevrism cerebral - o hemoragie în creier, care poate să provoace un accident vascular cerebral, după ce acuzase o serie de migrene puternice. La gala de sâmbătă de la Milano, actriţa a purtat o rochie neagră decoltată, a zâmbit în faţa camerelor de filmat şi le-a spus jurnaliştilor prezenţi la eveniment că se simte bine. "Vă mulţumesc. Mă simt bine, sunt bine, iar starea mea de sănătate este bună. Sunt fericită să mă aflu aici", a declarat Sharon Stone pentru Reuters Television. "Sunt foarte fericită că mă aflu la un eveniment care înseamnă atât de mult pentru mine", a adăugat actriţa.

Ne puteți urmări și pe Google News

Reprezentanţii organizaţiei AmfAR (The American Foundation for AIDS Research) au precizat într-un comunicat oficial: "Sharon Stone a fost examinată de medici, care s-au asigurat că starea ei de sănătate este bună. Şi, la fel cum spunea chiar ea, nimic nu ar fi putut să o împiedice să participe la această gală".

În scopuri caritabile

La eveniment au fost prezenţi designerii italieni Silvia Venturini Fendi şi Roberto Cavalli, dar şi Lapo Elkann, moştenitorul familiei care deţine grupul Fiat.

Purtătoare de cuvânt a asociaţiei American Foundation for AIDS Research (Fundaţia Americană pentru Cercetări în domeniul maladiei SIDA), Sharon Stone şi-a construit o reputaţie solidă şi în afara industriei cinematografice de la Hollywood, participând la numeroase acţiuni de strângere de fonduri în scopuri caritabile. Sharon Stone a prezentat în ultimii ani gala amFAR, fundaţia de caritate înfiinţată de Elizabeth Taylor, care luptă contra maladiei SIDA şi organizează acest eveniment în fiecare an, în timpul Festivalului de Film de la Cannes.

Sharon Stone este actriţă şi producătoare de film. Ea s-a remarcat în filmul "Total Recall" (1990), în care a jucat alături de Arnold Schwarzenegger, şi a devenit celebră pe plan internaţional după rolul din "Instinct primar", în 1992.

Sharon Stone a primit un premiu Emmy pentru cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune-dramă, în 2004, graţie rolului său de invitat special în serialul "The Practice", dar şi un Glob de Aur, în 1995, pentru rolul din "Casino", care i-a adus şi o nominalizare la Oscar.În vara acestui an, Sharon Stone a venit în România pentru a filma, alături de Andy Garcia, pentru lungmetrajul "What About Love", în regia lui Klaus Menzel.

<iframe src="http://www.youtube.com/embed/Wn6fHapW7pM" frameborder="0" height="315" width="620"></iframe>