Evenimentul Zilei > Actualitate > Sportul Studenţesc e în colaps total. Staff-ul tehnic a demisionat
Sportul Studenţesc e în colaps total. Staff-ul tehnic a demisionat

Sportul Studenţesc e în colaps total. Staff-ul tehnic a demisionat

Exasperaţi de sărăcia în care se zbate echipa din Regie, membrii staff-ului tehnic au decis să-şi prezinte demisiile.

Formaţia Sportul Studenţesc traversează o criză financiară mai profundă ca niciodată. Mulţi dintre angajaţii clubului au plecat mâncând pământul şi l-au dat în judecată pe patronul Vasile Şiman, iar fotbaliştii caută cu disperare să se transfere la alte cluburi.
În ciuda acestui fapt, „studenţii” au obţinut două succese în primele două etape din seria I a ligii secunde. Victoriile nu au fost suficiente pentru a-i determina pe antrenori şi ceilalţi membrii ai staff-ului tehnic să mai creadă în promisiunile lui Vasile Şiman. „Principalul” Eusebiu Tudor şi „secundul” Gheorghe Liliac au demisionat ieri, nemulţumiţi de starea deplorabilă în care se află Sportul. „Alb-negrii” nu mai pot evolua în Regie din cauza datoriilor pe care le-au acumulat la utilităţi şi au evoluat în ultima etapă în Giuleşti.  

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.