Evenimentul Zilei > Actualitate > Sportivul care și-a oprit antrenamentele pentru a ajuta în lupta cu Covid-19, la spitalul din Suceava
Sportivul care și-a oprit antrenamentele pentru a ajuta în lupta cu Covid-19, la spitalul din Suceava

Sportivul care și-a oprit antrenamentele pentru a ajuta în lupta cu Covid-19, la spitalul din Suceava

Sorin Mihalescul a fost component al lotului național de kickbox al României și a preferat să-și ia o lună de concediu fără plată pentru a fi voluntar în focarul de la spitalul din Suceava.

Postarea de pe Facebook a lui Adrian Buliga, președintele Uniunii CNSLR Frăția Suceava, cu privire la gestul lui Sorin Mihalescul, a devenit virală.

Sportivul a decis, astfel, să fie voluntar pentru medicii de la primiri urgențe și a fost primit după ce a absolvit cursurile de voluntari organizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava.

„Respect Sorin Mihalescul!! Este un voluntar din Suceava care şi-a luat o lună concediu fără plată, și-a trimis copilul şi soția de acasă să îi protejeze și este în prima linie la Spitalul Județean de Urgență Suceava, la primiri urgențe!!! Jos pălăria!!! Suceava suntem noi şi are oameni adevărați!! Doamne ajută!!!”, a scris pe pagina sa de facebook Adrian Buliga.


Mai mult, Sorin Mihalescul este antrenor personal și a făcut parte din lotul naţional al României care a participat spre finele lui 2018 la Campionatul Mondial Unificat de Kickbox, unde a obținut o medalie de bronz la categoria 74 de kilograme, la stilul K1 light.