Evenimentul Zilei > Politica > Spirite INFLAMATE la PSD Brașov! Comitetul Executiv local RESPINGE DECIZIILE de la București
Spirite INFLAMATE la PSD Brașov! Comitetul Executiv local RESPINGE DECIZIILE de la București

Spirite INFLAMATE la PSD Brașov! Comitetul Executiv local RESPINGE DECIZIILE de la București

După declarația făcută de Marian Neacșu, secretarul general al PSD, conform căreia cadidatul pentru Primăria Brașov este Cătălin Leonte, iar cel peuntru șefia Consiliului Județean Brașov este Mihai Mohaci, s-au inflamat spiritile în cadrul filialei locale ale celui mai mare partid din România.

Potrivit comisarul.ro, Comitetul Executiv al PSD Brașov s-a întrunit urgent și a hotărât, fără niciun vot ”împotrivă”, să conteste decizia conducerii de la București.

Un document oficial în acest sens se va depune luni, 11 aprilie.

”PSD Braşov are un candidat pentru Primărie, în persoana lui Răzvan Popa. Vom merge cu el până în pânzele albe. Cătălin Leonte nu este membru al partidului, şi-a dat demisia. Nu putem schimba candidatul cu câteva săptămâni înaintea campaniei electorale. E clar că relaţia proastă pe care o am cu anumite persoane de la Centru a dus la luarea acestei decizii a Biroului Permanent Naţional”, spune Constantin Niță, fostul președinte al PSD Brașov.

De altfel, până de curând, candidatul din partea PSD pentru primăria Municipiului Brașov a fost consilierul local și fostul viceprimar, Răzvan Popa.

”Decizia de înlocuire a mea este nestatutară şi neconformă cu ceea ce a decis organizaţia locală. Nu vreau să cred că în spatele acestei decizii sunt alte interese. Eu voi rămâne mereu un social-democrat şi indiferent de decizia finală a Biroului Permanent Naţional îmi voi respecta promisiunile făcute braşovenilor”,  afirma Răzvan Popa

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: