Evenimentul Zilei > Actualitate > Spionii Black Cube au pus ochii pe Prefectul Capitalei. Paul Petrovan: ,,Eu folosesc internet banking şi sunt foarte vigilent”
Spionii Black Cube au pus ochii pe Prefectul Capitalei. Paul Petrovan: ,,Eu folosesc internet banking şi sunt foarte vigilent”

Spionii Black Cube au pus ochii pe Prefectul Capitalei. Paul Petrovan: ,,Eu folosesc internet banking şi sunt foarte vigilent”

Paul Petrovan, prefectul Capitalei, a intrat în vizorul spionilor Black Cube. Procurorii DIICOT au intrat pe fir

La sfârşitul săptămânii trecute, Paul Petrovan a fost audiat de procurorii DIICOT, în calitate de martor. Acesta a fost urmărit de spionii firmei Black Cube arestaţi la Bucureşti, pentru că au spionat-o pe Laura Codruţa Kovesi, procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

,,Vineri, săptămâna trecută, am fost invitat la DIICOT să dau o declaraţie, am fost audiat în calitate de martor, într-un dosar într-un dosar cu o posibilă infracţiune de natură informatică. Sincer, nu vă pot spune mai multe, v-aş ruga să vă adresaţi organelor de urmărire penală. Eu folosesc internet banking şi sunt foarte vigilent", a declarat pentru Evenimentul zilei, Paul Petrovan, prefectul Bucureştiului..

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.