Evenimentul Zilei > Actualitate > SPIONAJ ca-n codru pe şoselele din RUSIA. Unde ascund poliţiştii camerele de supraveghere | GALERIE FOTO
SPIONAJ ca-n codru pe şoselele din RUSIA. Unde ascund poliţiştii camerele de supraveghere | GALERIE FOTO

SPIONAJ ca-n codru pe şoselele din RUSIA. Unde ascund poliţiştii camerele de supraveghere | GALERIE FOTO

Poliţia rutieră din Rusia obişnuia să-i prindă pe şoferii care încălcau regulile de circulaţie cu ajutorul agenţilor aflaţi în patrulare.

Cu toate acestea, echipamentul din dotare a devenit din ce în ce mai sofisticat, iar metodele folosite pentru a-i prinde pe şoferii care încalcă legea nu au rămas mai prejos.

În prezent, şoferii din trafic pot fi surprinşi cu ajutorul unor camere video, amplasate în cele mai ciudate locuri şi foarte greu de observat de către cei aflaţi în autovehicule.

Poliţiştii îşi parchează vehiculele la câţiva kilometri distanţă şi analizează constant imaginile provenite pe laptop şi transmise de camerele video.

În fiecare zi, camera este amplasată într-un alt loc, astfel încât şoferii nu ştiu niciodată la ce să se aştepte.

Aflaţi, din GALERIA FOTO de mai sus, cum cum sunt supravegheaţi şoferii ruşi în trafic.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.