“Vunk înOrașul Minunilor” este numele show-ului pe care trupa l-a anunțat pentru 3 octombrie la Sala Polivalentă, show al căruiafiș a fost făcut public astăzi și care îi înfățișează pe Cornel Ilie și pe colegii lui drept super eroi asemeni celor din benzi desenate.

“În toamna trecută, toți cei care au fost la concertul nostru spuneau că nu-și imaginează cum am putea să-l depășim ca emoție și spectaculozitate cu următorul. Cu o lunăjumătateînainte de concertul din acest an, sunt sigur că pe 3 octombrie va fi mai mult decât a făcut orice artist român în vreun concert. Ne facem văzuți șiauziți cum nimeni nu a mai făcut-o până acum. Va fi o inovațiemondială din punct de vedere al proiecțiilor video și va fi primul concert din România cu sunet surround, ca la cinema. Cei care vor fi acolo vor face parte dintr-o poveste. Și vor spune povestea mai departe mult timp de-atunci încolo. Va fi odată ca niciodată. O singurădată, pe 3 octombrie”, spune Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.

VUNK spune că Orașul Minunilor este o demonstrație împotriva a tot ce e negativ în noi ca români, și împotriva tentației de a afirma că nimic nu e bine, nimeni nu face nimic bun; un exemplu că, și în anonimat absolut, oricine poate fi un super erou transformând lumea din jurul lui în ceva magic.

Trupa precizează căOrașul Minunilor ca mișcaresocială va continua să existe și dincolo de concertul din 3 octombrie și că niciunul dintre oamenii implicați în evenimentele offline – de la marii artiștiparticipanți în campaniile de educare și până la cei care au ajutat la realizarea actelor caritabile –  nu a știut că VUNK este în spatele proiectului; toți s-au implicat deoarece cred în aceleași valori.

VUNK înOrașul Minunilor, o poveste de concert, va fi o producție care va depăși cu mult desfășurarea de forțe din precedentul show  al trupei care a avut loc la Sala Polivalentă, desemnat de presa de specialitate drept “cea mai mare producție indoor a unei trupe românești.”          

Până pe 3 septembrie, fanii pot cumpăra bilete cu o reducere de 15% la sutăfață de prețul normal al biletelor. Biletele sunt disponibile în rețelele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, la ghișeelePoșteiRomâne, la casa de bilete a Sălii Palatului și online pe www.iabilet.ro

Parteneri media: Europa FM, Music Channel, Prima TV, Evenimentul Zilei, Șapte Seri, Tv City, IQads, The One, Glamour Magazine, GQ, 220.ro, bestmusic.ro, urban.ro, concerte-azi.ro, letsrock.ro, metalhead.ro, port.ro, 121.ro, cinemagia.ro, eva.ro, traiestemuzica.ro, suete.ro, iconcert.ro, kudika.ro, 9am.ro, yuppy.ro, Paco Media.          

Următoarea campanie de educare OM va fi lansată în doar câteva zile.

Facts Orașul Minunilor 

De ce Orașul Minunilor

‘Cred foarte mult în ideea că oamenii au nevoie de povești, de o lume în care săcreadă, în care să evadeze cu sufletul și cu mintea. Alice și-a găsitȚara Minunilor, noi am construit Orașul Minunilor. Acesta este orașul în care tot ce vezi în jurul tău poate fi transformat într-o imagine și mai frumoasă, în care oamenii transformă locurile în imagini fantastice, Orașul Minunilor este locul în care se întâlnesc mii de povești, pentru că fiecare loc poate fi de poveste și fiecare om este el, însuși, o poveste. Ne place să credem căOrașul Minunilor înseamnă OM. Orașul acesta este, deja, real pentru peste zece mii de oameni. Pentru noi toți din acest oraș, este timpul nostru să ne facem văzuți și să ne facem auziți.’, spune Cornel Ilie, cel care a avut ideea de a crea această comunitate.

Detalii despre mișcareasocialăOrașul Minunilor putețigăsi aici.

De ce sub anonimat

VUNK și-a dorit săconstruiască o comunitate fără a se folosi de audiența pe care o are în online (nici una dintre postările despre Orașul Minunilor nu a fost promovată de trupă), pentru a face o demonstrație despre nevoile oamenilor de a se uni sub umbrela faptelor bune. MișcareasocialăOrașul Minunilor va continua să existe și după 3 octombrie, data spectacolului care a generat-o.

Câți oameni au lucrat pentru crearea Orașului Minunilor

A fost ideea lui Cornel Ilie și au participat la realizare 15 persoane, printre ei – fotografii Alex Gâlmeanu, Alex Mazilu și Petru Ivu, ilustratorii – Dan Anghel și Sânziana Vizinteanu, producătorul de televiziune Gina Stroian.

Din ce e format Orașul Minunilor

Peste 100 de locuri cu poveste din București au primit în ultimele 2 luni un As de Pică, semn al apartenenței la Orașul Minunilor. O parte din locuri le găsiți aici. Așii de pică au ajuns și la tv (puteți vedea aici un reportaj de la Observator).

9 dintre cele mai importante clădiri simbol ale României au primit, prin desen, îmbunătățirileOrașului Minunilor. Printre ele, Casa Poporului sau clădirea Patriarhiei.  

“În reimaginarea clădirilor din Orașul Minunilor am ales clădiri-simbol pentru România. Unele au o istorie culturală, altele și-au pierdut frumusețea și au nevoie să își regăsească povestea din ele. Un exemplu este Patriarhia care pierde și uită din ce în ce mai mult povestea care face ca lumea să fie mai unită, mai frumoasă și mai puternică, credința în Dumnezeu. Doar cei dinăuntru ei pot să o readucă la locul în care ar trebui să fie în poporul român, noi doar am încercat să o vedem în modul ideal, în povestea noastră, acolo unde banii și lăcomia nu țin loc de har și credință.” Cornel Ilie.

Unul dintre viitorii campioni ai României la box a primit sub anonimat ajutorul de care avea nevoie să-și continue antrenamentele. (Povestea lui aici) . Faptele caritabile continuă și în zilele viitoare.

13 dintre cei mai mari artiști ai României (printre ei, Victor Rebengiuc, Mariana Mihuț, dar și Zoli Toth sau Adrian Despot) au susținut campania de educare Orașul Minunilor, “bilete din timp” (clipul campaniei aici) . Campaniile de educare, semnale pentru normalitatea pe care o căutăm și ne-o dorim, vor continua în săptămânileurmătoare.

Baieții din trupa VUNK, super eroi în Orașul Minunilor 

Fiecare dintre membrii trupei poartă pe afișcâte un tricou cu un V, inițiala trupei, într-un chenar colorat, o trimitere la costumele super eroilor din benzile desenate. Fiecare culoare se regăsește înBucurești în locuri diferite unde au fost amplasați Așii de pică pentru căaceștia au fost însoțiți de benzi colorate în alb, albastru, verde și roz, culorile supereroilor VUNK. În concertul de la Sala Polivalentă, povestea culorilor celor 4 super eroi va continua.

VUNK în Orașul Minunilor 

Va fi un show care implică una dintre cele mai mari desfășurări de forțe pentru o producțieromânească, va transforma din nou – în mod direct – fiecare spectator în parte din spectacol și va încerca să-i ducă, la propriu, într-o lume de poveste în care experiențele vor fi multi senzoriale. Puteți vedea aici integral #asasishow 31013,  spectacol considerat de presa de specialitate "cea mai mare producție indoor a unei trupe din România."