Evenimentul Zilei > Social > Spectacolele lunii decembrie la București: rock simfonic, teatru, muzică clasică, jazz și colinde
Spectacolele lunii decembrie la București: rock simfonic, teatru, muzică clasică, jazz și colinde

Spectacolele lunii decembrie la București: rock simfonic, teatru, muzică clasică, jazz și colinde

Finalul lunii decembrie aduce pe scenele bucureștene artiști de notorietate, autohtoni și internaționali, apreciați de căutătorii de concerte sau spectacole de teatru de calitate.

În topul preferințelor se situează revenirea legendarului Cristi Minculescu alături de trupa IRIS, în concertul ROCKOLINDE ce va avea loc marți, 22 decembrie la Sala Palatului din București. Invitații speciali ai serii, soprana Felicia Filip, violoncelistul Adrian Naidin și band-ul sau (Ionuț Micu – tobe, Andrei Bălașa- chitară și Mircea Muntenița – bas) și Orchestra Sinfonia București, sub bagheta dirijorului Florin Totan, garantează fanilor atmosfera unei seri  de neuitat. ROCKOLINDE SIMFONIC reprezintă, în același timp, celebrarea evenimentului de succes „Athenaeum Live”, susținut în urmă cu 15 ani.

În ritm de vals…

Cele mai frumoase valsuri vieneze vor răsuna luni, 21 decembrie, pe scena Teatrului Național București, în interpretarea celebrei orchestre Johann Strauss Ensemble, sub conducerea carismaticului Russel McGregor. Muzicienii austrieci revin la București, pentru al 11-lea an consecutiv, înregistrând un nou record. Concertul „Best of Vienna” va fi susținut în cadrul a două reprezentații sold-out, de la orele 17:30 și 20:00.

Seara de luni, 21 decembrie le aduce iubitorilor de colinde jazz un concert inedit susținut de muzicianul Adrian Naidin: „Măturătorii Raiului” la Sala Studio a Teatrului Național București. „Freak Show”: One-man-show-ul cu FLORIN PIERSIC JR va fi prezentat pe 28 decembrie, tot la Teatrul Național din București – Sala Pictura. Realizat dupa un material scris de Florin Piersic jr, în regia și interpretarea sa, FREAK SHOW este un spectacol dinamic, gândit astfel încât să țină publicul cu sufletul la gură, timp de doua ore. Cei prezenți vor avea ocazia să urmarească evoluția cameleonica a unui singur actor care se transformă continuu în alt personaj, într-o succesiune halucinantă. Miliardar de carton, muncitor pe șantier, bancher, pensionar, producător de film sau profesor – acestea sunt doar câteva dintre cele 13 personaje pe care Florin Piersic jr le va aduce în lumina reflectoarelor. Așadar, un program bogat de sărbători.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: