Evenimentul Zilei > Social > UNDE MERGEM. Spectacol maramureșean la Sala Palatului: Cornelia și Lupu Rednic, 25 de ani de carieră
UNDE MERGEM. Spectacol maramureșean la Sala Palatului: Cornelia și Lupu Rednic, 25 de ani de carieră

UNDE MERGEM. Spectacol maramureșean la Sala Palatului: Cornelia și Lupu Rednic, 25 de ani de carieră

Pasionații de folclor sunt așteptați la Sala Palatului în acest sfârșit de săptămână. Îndrăgiții interpreți Cornelia și Lupu Rednic aniversează 25 de ani de carieră artistică printr-un concert la Sala Palatului, pe 25 martie 2018, începând cu ora 19.00.

Spectacolul va coincide cu lansarea albumului DVD-ului „Maramureș, tărâm de basm”, cuprinzând videoclipuri cu piese muzicale originale, interpretate de duetul Rednic în tradiție maramureșeană și va fi prezentat de Aurelian Temișan și Monica Davidescu.

Muzica celor doi a bucurat timp de 25 de ani iubitorii folclorului autentic și anul acesta vocea Corneliei și cetera lui Lupu vor răsuna într-un spectacol memorabil. Alături de ei vor urca pe scenă artiști populari din toate provinciile și zonele folclorice ale României, care acoperă tot spectrul muzicii populare românești din țară și de peste hotare.

Printre aceștia se vor număra Constantin Enceanu, Niculina Stoican, Petrică Mâțu Stoian, Steliana Sima, Dinu Iancu Sălăjanu, Andreea Voica și Deian Galetin, Ionuț Fulea, Mariana Deac, Ion Paladi, Ducu Bertzi, Marcel Pavel, Monica Anghel, Alexandru Arșinel, cuplul comic Vărul Săndel și Daniel Marinică, formația Pindu și orchestra „Lăutarii” din Chișinău dirijată de maestrul Nicolae Botgros.

 

Cazacii vin la Opera Română din Iași

După turnee pe toate continentele și după ce au ridicat în picioare săli și stadioane, în 2018 Russian Cossack State Dance Company, una dintre cele mai bune trupe rusești, va cuceri publicul din România cu un show plin de culoare vineri, 23 martie 2018, începând cu ora 20.00.

Pentru două ore, românii se vor bucura pentru două ore plin de culoare, dans şi muzică antrenantă. Portretizarea vieții cazacilor se face prin nouă seturi de costume spectaculoase, muzica live în interpretare maiestrală instrumentală și vocală, o coregrafie care combină elementele de gimnastică, de acrobație, balet cu dansul clasic și cel modern, totul într-o poveste spusă precum o piesă de teatru.

 

Spectacole în pectacole în țară

Ada Milea, la Kruhnen Musik Halle

BRAȘOV. Îndrăgita artistă Ada Milea va susține un concert la Kruhnen Musik Halle, în Brașov, pe 22 martie 2018, începând cu ora 21.00. Artista va fi însoțită pe scenă de Bobo Burlăcianu, Anca Hanu și Cristi Rigman, într-un spectacol complet.

 

Vama la Form Space Club

CLUJ. Vama revine pe scena Form Space, din Cluj-Napoca într-un concert ce va avea loc pe 22 martie 2018. Începând cu ora 22.00, trupa de muzică rock, considerată una dintre cele mai populare și apreciate, îi va aduce în fața clujenilor pe Tudor Chirilă (voce), Eugen Caminschi (chitară), Gelu Ionescu (clape), Lucian Cioargă (tobe) și Dan Opriș (bass).

Loredana, turneu național „Ador”

PITEȘTI. Loredana va susține un concert la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești, pe 23 martie 2018, începând cu ora 19:30. Evenimentul face parte din turneul național „Ador, unul dintre cele mai complexe producții ale artistei. „Ador” este o poveste despre bucuria vieții, recunoștință față de oamenii dragi care te înconjoară, familie, iubire și despre curajul de a te arăta așa cum ești.

 

Patru corifei la Circul Metropolitan

BUCUREȘTI. După cincisprezece ani de la premieră, Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Alexandru Andrieș și Mircea Vintilă revin cu spectacolul „Tandrețuri pentru femei cu cei patru corifei”.

Evenimentul va avea loc pe 23 martie 2018 la Circul Metropolitan București, începând cu ora 19.30, iar spectatorii se vor bucura de cele mai cunoscute creații ale celebrilor artiști.