Povestea ursuleţului Winnie the Pooh şi a prietenilor săi este spusă de un narator ghidul publicului pe parcursul întregului spectacol, cu sprijinul a trei ajutoare şi al prietenilor lui Winnie the Pooh. Protagoniştii vor interacţiona cu spectatorii, urmând indicaţiile povestitorului.

"Obiectivul nostru a fost să deschidem un portal care oferă posibilitatea tuturor celor care vin la spectacol să viziteze această lume foarte specială şi să se bucure de vizita lor împreună cu personajele minunate care sălăşluiesc înăuntru", a afirmat directorul de creaţie al companiei care organizează evenimentul, Jery Bilik.

Decorurile au fost create de Ana Louizos, cea care a fost designerul unor spectacole de succes de pe Broadway, precum "Avenue Q, Golda's Balcony" – şi "Steel Magnolias".

"Disney Live! Winnie the Pooh" este adus în România de Podium Productions şi Feld Entertainment. Spectacolele vor avea loc vineri, 20 iunie, ora 18.00, sâmbătă, 21 iunie, ora 15.00 şi ora 18.00, şi duminică, 22 iunie, ora 15.00, la Sala Polivalentă.

Biletele se găsesc pe http://www.bilete.roşi/ la magazinele Flanco, Flamingo şi Muzica, Sala Palatului, magazinele Music Shop, librăriile Libris, Cărtureşti, Iulius Mall Iaşi şi Iulius Mall Timişoara. Preţul biletelor este de 39, 59, 99 şi 150 de lei.

Sursa: Mediafax

(16:32)