Evenimentul Zilei > Justitie > RUPEA URECHILE femeilor. Află de ce făcea asta un tânăr
RUPEA URECHILE femeilor. Află de ce făcea asta un tânăr

RUPEA URECHILE femeilor. Află de ce făcea asta un tânăr

Un hoț care fa înspăimântat mai multe femei din București pentru că smulgea cerceii de la urechi a fost arestat, ieri. Până să ai bă cătușe la mâni, tâlharul i-a pus pe goană pe polițiștii din mai multe sectoare.

Polițiștii din toate sectoarele Bucureștiului chiar și cei de la Direcția Operațiuni Speciale(DOS) din Poliția Română s-au mobilizat pentru capturarea tâlharului care a înspământat mai multe femei. Dimineața, la amiază sau seara, individul ieșea pe stradă să privească podoabele fetelor. Victimele și le alegea „cântărind” cu ochii cerceii. Dacă erau mari și păreau din aur, acționa. 

Așa a făcut și ieri, când a fost capturat de polițiștii, în sectorul 2. Era ora 13.45 când s-a decis să smulgă o perche de cercei de aproximativ 3 grame. Femeia mergea pe un bulevard din sectorul 2.

Potrivit Poliției Capitalei, în perioada ianuarie – februarie 2015, poliţişti de investigaţii criminale, cu sprijinul Inspectoratului General al Poliţiei Române – Direcţia Operaţiuni Speciale, au documentat activitatea tâlharului, cunoscut cu antecedente penale, tot pentru tâlhării.

Anchetatorii au mai stabilit că la data de 24.01.2015, în jurul orei 11.40 a furat de la o altă femeie de o pereche de cercei, de aproximativ 6 grame, în timp ce aceasta se deplasa pe o stradă din sectorul 3.

Tâlharul are acum dosar la Secţia 13 Poliţie și este reţinut pentru acuzația de tâlhărie calificată, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 cu propunere de arestare preventivă. În plus, va trebui să răspundă și pentru alte fapte în care tinerele i-au dat semnalmentele după ce le-a luat bijuteriile.