Evenimentul Zilei > Actualitate > Șova, pe locul lui Vanghelie la București. O ipoteză lansată în PSD
Șova, pe locul lui Vanghelie la București. O ipoteză lansată în PSD

Șova, pe locul lui Vanghelie la București. O ipoteză lansată în PSD

Senatorul-avocat Dan Șova a pus ochii pe locul lui Marian Vanghelie de la șefia PSD București. Unul dintre vechii lideri ai partidului a dezvăluit această ipoteză.. Dan Șova este un senator PSD care se află în mijlocul unei anchete ANAF în legătură cu obținerea a peste un milion de euro în mod necuvenit de la Complexul Energetic Turceni. Casa de aviocatură a senatorului PSD, Șova și asoicații a obținut un contract de asistență juridică de 1,8 milioane de euro cu complexul energetic din Gorj.

Întrebat dacă este interesat să devină şef al organizației PSD Bucureşti în locul lui Marian Vanghelie, în contextul în care a fost vehiculată această ipoteză, Miron Mitera a susținut că senatorul PSD Dan Șova este un nume "mai interesat".

"Nu m-am gândit, dar mai degrabă nu. Dan Şova e mai tânăr, poate e mai interesat", a declara Miron Mitrea ieri seară la Realitatea TV când a fost solicitat să comenteze informaţiile din presă că filiala ar putea fi preluată de el sau de Dan Şova.
Marian Vanghelie a fost suspendat marți din funcția de președinte al PSD Bucureti. Conducerea a fost preluată de un Birou de coordonare condus de Victor Ponta.
"Evenimentul zilei" a dezvăluit că senatorul Dan Șova este suspectat de ANAF că ar fi primit peste un milion de euro în mod decuvenit de la CE Turceni în baza unui contract de asistență juridică.
De asemeni ANAF la chemat săptămâna trecută pe Victor Ponta la audieri pentru a explica sunma de 180.000 de lei prmită de la Cabietul de avocatură "Șova și asociații". ANAF s-a mai interesat și de o sponsorizare făcută mașinii cu care Victor Ponta participă la raliu.
CItește și:

  • EXCLUSIV. Liviu Dragnea, adevăratul motiv al rupturii Ponta-Vanghelie.
  • Căpuşa socialistă a supt un milion de euro de la stat
  • Şova – Ponta, o prietenie cimentată cu politică şi afaceri comune
  • Vanghelie: "La PSD dacă nu eşti bun, te ejaculează" | VIDEO
  • Victor Ponta l-a înlocuit pe Marian Vanghelie la comanda PSD Bucureşti
  • Marian Vanghelie: Vrem să-l aducem pe Cătălin Voicu din arest, să voteze la Senat