Evenimentul Zilei > Politica > Soțul Monicăi Iacob Ridzi, primarul din Petroșani, s-a înscris în UNPR
Soțul Monicăi Iacob Ridzi, primarul din Petroșani, s-a înscris în UNPR

Soțul Monicăi Iacob Ridzi, primarul din Petroșani, s-a înscris în UNPR

Înscrierea primarului municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi, în Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR) reprezintă un câştig pentru organizaţia judeţeană, având în vedere experienţa sa în administraţia publică locală, a declarat preşedintele Comisiei de Arbitraj a filialei UNPR Hunedoara, Gabriel Lungu, citat de Agerpres.

„UNPR urmăreşte consolidarea organizaţiilor sale teritoriale prin oameni de valoare. Primarul municipiului Petroşani are experienţă în administraţia publică locală, fiind reconfirmat în funcţie de mai multe ori, prin votul alegătorilor. Decizia sa, de a se înscrie în UNPR, alături de alţi consilieri judeţeni şi locali din judeţul Hunedoara, reprezintă un câştig pentru organizaţia judeţeană a UNPR”, a afirmat Gabriel Lungu.

Tiberiu Iacob Ridzi, fost membru al PDL, se află la cel de-al treilea mandat de primar al municipiului Petroşani. Membru al PD din anul 1997, a fost ales consilier local în anul 2000, după care a ocupat funcţia de viceprimar al oraşului în perioada 2004-2007. În anul 2007 a fost ales primar al Petroşaniului în urma unor alegeri parţiale, iar de atunci a fost reconfirmat în funcţie la fiecare ciclu electoral. În luna februarie 2014 a anunţat că demisionează din funcţiile de partid pe care le avea în cadrul organizaţiei judeţene a PDL – prim-vicepreşedinte şi preşedinte al organizaţiei Petroşani, activând apoi ca simplu membru.

În ultima perioadă, doi consilieri judeţeni de la PP-DD şi nouă consilieri locali de la PP-DD şi PAS au decis să se înscrie în UNPR.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: