Evenimentul Zilei > Social > Cine sunt SOȚIILE MILIONARILOR din ROMÂNIA. Sunt ținute în PUF și beau ȘAMPANIE la MICUL DEJUN
Cine sunt SOȚIILE MILIONARILOR din ROMÂNIA. Sunt ținute în PUF și beau ȘAMPANIE la MICUL DEJUN

Cine sunt SOȚIILE MILIONARILOR din ROMÂNIA. Sunt ținute în PUF și beau ȘAMPANIE la MICUL DEJUN

Cei mai bogați oameni din România, milionari care duc o viață de lux, au în spate niște soții care i-au susținut mereu. Pentru acest lucru ele au fost ținute în puf, având totul la discreție.

Ion Țiriac. În spatele fostului jucător de tenis au stat mai multe femei. În tinerețe nu avea banii de acum, dar femeile au roit în jurul său. Trei au contat foarte mult. Erika Braedt, o fostă handbalistă a echipei Știința București, cu care Țiriac s-a și căsătorit în 1963, la 24 de ani, americanca Mikette von Issenberg, de care s-a îndrăgostit în 1974, și jurnalista Sophie Ayad, pe care a cunoscut-o în 1994, la München, pe când românul era rezident în Germania.

Dacă pe prima a luat-o de nevastă, ei bine ultimele două au reușit să îi dăruiască moștenitori.

Ion Niculae a fost și el declarat cel mai bogat român la un moment dat. Și tot atunci avea loc și un răsunător proces de divorț. 30 de ani au fost căsătoriți Domnița și Ioan Niculae, însă cea care a cerut divorțul a fost soția. Ea a încercat să demonstreze în instanță că acesta ar fi avut o amantă.

Gigi Becali și-a protejat familia. De peste 30 de ani, el o are alături pe Luminița. Ea avea 14 ani și el 26. Luminița a preferat discreția și să-și crească în liniște cele trei fete, scrie Antena3.