Evenimentul Zilei > Actualitate > Soros, ACUZAT că SABOTEAZĂ Facebook-ul! ANCHETĂ DE PROPORȚII din partea rețelei de socializare
Soros, ACUZAT că SABOTEAZĂ Facebook-ul! ANCHETĂ DE PROPORȚII din partea rețelei de socializare

Soros, ACUZAT că SABOTEAZĂ Facebook-ul! ANCHETĂ DE PROPORȚII din partea rețelei de socializare

Miliardarul George Soros este suspectat de Facebook că intenționează să submineze imaginea rețelei de socializare. Informația a fost confirmată de reprezentanții companiei.

Astfel, numărul doi din conducerea Facebook, Sheryl Sandberg, le-a cerut colaboratorilor să verifice dacă miliardarul are un interes financiar să afaceteze imaginea rețelei de socializare.

Conducerea Facebook îl bănuiește pe Facebook că prin intermediul unor critici exprimate la adresa companiei ar fi încercat să producă o scădere a valorii acțiunilor acesteia la bursă, pentru ca apoi să le poată cumpăra mai ieftin.

„Nu am auzit niciodată până acum critici din partea sa şi dorim să aflăm dacă acestea ar putea avea motivaţii financiare”, a precizat responsabilul pentru comunicare al Facebook, Elliot Schrage, potrivit Agerpres.ro.

George Soros a lansat acuzații grave la adresa rețelei de socializare, într-un discurs susținut în ianuarie la Forumul de la Davos, în care a precizat că Facebook este „o ameninţare pentru societate”.

New York Times a publicat un articol în care scria că Facebook a apelat la agenția de relații publice Definers pentru ca aceasta să investigheze subiectul privind discreditarea criticilor rețelei de socializare.

Totodată, Soros e bănuit și de faptul că ar fi fost implicat în atacurile la adresa Facebook din ultima perioadă