Știți unde lucrează „tăticul” care stătea ieri pitulat la Baia de Aramă, într-o mașina prin ale cărei geamuri negre privea areactiv cum era târată pe jos Sorina, de duamna prim-procuror, si adusă la el ca un colet pe care plătise 30.000 USD?

La compania ROCHE. Cu ce se ocupă compania ROCHE, printre altele?

Cu transplanturi de organe. Cum se zice la România? În regie proprie???

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?target="_blank" rel="nofollow noopener" href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdaju.narcis%2Fposts%2F2962107343830137&width=500" width="500" height="508" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

P.S. Dacă, legal, etapele premergătoare adopției fuseseră parcurse și Sorina era pregatită psihologic de transferul la noii „părinți”, dacă în zona erau forțe de ordine ca la capturarea lui Bin Laden, de ce dracului nu s-au dat jos „părinții” din mașina cu geamuri negre în care au stat pitulați, așteptând să le fie servită micuța, și de ce n-au preluat-o omenește, ca niste părinți cu doi copii care își doresc un al treilea ca sa-l crească, si nu pentru piese de schimb???

La rândul ei, jurnalista Sorina Matei a declarat: „Să nu vă vină rău. Tatăl lucrează chiar la Roche, e chiar Field Engineering Specialist at Roche Diagnostics, şi a lucrat înainte la Beckman Coulter Inc.”