Evenimentul Zilei > Social > Sorina a părăsit România! „Dacă dispare, e vina lor! Ce suflet au?!” Breaking News
Sorina a părăsit România! „Dacă dispare, e vina lor! Ce suflet au?!” Breaking News

Sorina a părăsit România! „Dacă dispare, e vina lor! Ce suflet au?!” Breaking News

Sorina, fetița a căreia adopție a pus pe jar toată România, a părăsit Romania duminică dimineață, informează Antena 3.

Cazul adopției Sorina a ținut cu sufletul la gură toată România în ultimele săptămâni. Cazul a debutat abrupt, atunci când fetița de 8 ani a fost târâtă pe jos de procurorul care executa ordinul judecătoresc ce o lua pe micuță din sânul familiei de asistenți maternali care a crescut-o. După mai multe episoade petrecute în instanțele judecătorești, în cele din urmă Sorina a primit, se pare, dreptul de a părăsi țara alături de noua sa familia Săcărin.

În direct la Antena 3, printre lacrimi, Adelian Șărămăt, fiica asistenților maternali care au crescut-o pe fetiță, a explicat ce simte.

Noi nu o să renunțăm la acel copil niciodată. Dacă vor merge într-o vacanță și dispare, o să fie din cauza lor. Dacă se îmbolnăvește, o să fie din cauza lor. Ce suflet au oamenii ăștia? Nu au lăsat-o nici măcar să-și ia la revedere de la Andreea. Nu e om! Nu am crezut în viața mea că oamenii pot fi așa răi pe pământul ăsta. Iubire cu forța nu se poate. Sunt convinsă că Sorina nu a avut încotro. Nu știți care a fost relația noastră. Nu ar fi făcut niciodată așa ceva. Nici nu vreau să mă gândesc ce o fi fost în sufletul ei”, a spus Adelina Șărămăt la Antena 3.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: