Evenimentul Zilei > Justitie > SORIN OPRESCU, dezvăluiri BOMBĂ. Ce vrea să facă FOSTUL PRIMAR al Bucureștiului în fața JUDECĂTORILOR
SORIN OPRESCU, dezvăluiri BOMBĂ. Ce vrea să facă FOSTUL PRIMAR al Bucureștiului în fața JUDECĂTORILOR

SORIN OPRESCU, dezvăluiri BOMBĂ. Ce vrea să facă FOSTUL PRIMAR al Bucureștiului în fața JUDECĂTORILOR

Fostul primar al Bucureștiului, Sorin Oprescu, face noi dezvăluiri. El vrea să demonstreze în fața judecătorilor că este nevinovat și că totul a fost o înscenare. Fostul edil i-a ironizat pe procurori, dar a și ironizat-o pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi.

Nu am pozat în victimă. Mă lupt să demonstrez că sunt nevinovat. La noi e doar prezimţia de vinovăţie. Eu ştiu foarte bine că dictatura e mult mai ieftină ca democraţia. Sistemul în care trăim. Sistemele de conducere. Ce se întâmplă, acum e trendul schimbării. Mi-am pus parchetul înapoi. Cel pe care mi l-au dat mascaţii la o parte ca să caute bani. Saci cu bani? Aberaţii care nu se justifică. Nu am chef să mă duc pe lumea cealaltă cu eticheta de cătuşe. Nu merit asta. Mi s-a întâmplat asta că am nemulţumit pe mulţi. Dorinţa mea a fost să fac bine la mai mulţi decât făcusem bine profesional. Mi s-a tras una în pifometru pentru că am vrut să fac bine. Am fost un trofeu. Laura Codruta Kovesi e regina. Ea decide ce şi cum. Are şi ea stăpânii ei. Nu le poate face pe toate de una singură”, a spus fostul edil al Bucureștiului, Sorin Oprescu, la România TV.