Evenimentul Zilei > Politica > Sorin Grindeanu, propus să candideze la primăria Timișoarei
Sorin Grindeanu, propus să candideze la primăria Timișoarei

Sorin Grindeanu, propus să candideze la primăria Timișoarei

Social-democraţii timişeni au mai mulţi potenţiali candidaţi credibili, care pot câştiga fotoliul de primar al Timişoarei, a declarat deputatul Cătălin Tiuh, menţionând, printre mai multe nume, pe cel al preşedintelui PSD Timiş, deputatul Sorin Grindeanu.

Pentru Primăria Timişoarei, sunt colegii noştri care doresc şi merită acest lucru şi care sper că fac echipă în continuare, cum sunt Sebastian Răducanu (preşedintele PSD Timişoara-n.r.), Marius Craina (directorul Spitalului Judeţean Timişoara-n.r.), deputatul Florin Bîrsăşteanu; chiar şi deputatul Sorin Grindeanu (preşedintele PSD Timiş-n.r.) este una dintre variantele foarte bune pentru PSD. Avem de unde alege, nu trebuie să importăm un candidat', a declarat joi, într-o conferinţă de presă, deputatul PSD Cătălin Tiuch.

Potrivit acestuia, toţi cei menţionaţi îşi vor dori să candideze pentru o funcţie în alegerile locale din 2016, cea de primar sau de consilier judeţean, 'PSD nefiind un partid de elite, pentru care să conteze doar primul om, ci echipa'.

'Toţi cei care suntem acum în conducerea partidului (a filialei, n.r.) suntem oameni vechi, care am muncit aici, iar echipa a contat de fiecare dată în acest partid', a spus deputatul.

În opinia sa, 'oricare dintre cei menţionaţi poate să-l bată în alegeri pe actualul primar, Nicolae Robu'.

'Au speranţa de partea lor că pot să schimbe lucrurile în bine. Au experienţa pe care au avut-o până acum în mediul privat şi în activităţile publice administrative pe care le-au avut până acum. Au în spatele lor o organizaţie politică, pe care Nicolae Robu nu o are, indiferent cât de mult şi-ar dori acest lucru. Avem şi minusuri, nu conducem primăria; faptul că nu conducem primăria şi că Nicolae Robu nu a împărţit deloc puterea în acea primărie, a luat deciziile singur', a susţinut parlamentarul timişean.

Cătălin Tiuch a mai menţionat că PSD Timiş nu are definitivate listele pentru Consiliul Local Timişoara respectiv Consiliul Judeţean Timiş

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: