Evenimentul Zilei > Social > Sora mai mică a lui Nadine s-a sinucis
Sora mai mică a lui Nadine s-a sinucis

Sora mai mică a lui Nadine s-a sinucis

La doar 29 de ani, tânăra a ales să încheie socotelile cu viaţa, aruncându-se în gol de la etajul zece al unui bloc din cartierul bucureştean Titan.

Sora mai mică a lui Nadine – fostă componentă a „Şcolii vedetelor“ şi, ulterior, moderatoare a două emisiuni difuzate de postul de televiziune Prima TV – şi-a pus capăt zilelor, ieri la prânz, aruncându-se de la etajul zece al unui bloc din sectorul 3 al Capitalei, fără să lase nici măcar un „bilet de adio“.

Potrivit cunoscuţilor, Ana Voindrouh a ales să încheie socotelile cu viaţa la doar 29 de ani măcinată de frica de singurătate şi de problemele financiare. „S-a aruncat de la fereastra dormitorului, în jurul orei 13.00. Nu mai locuia în acest apartament de aproximativ trei ani, de când s-a mutat în casa mătuşii sale din cartierul Aviaţiei. A reapărut pe aici cu vreo două zile în urmă. Toţi locatarii, care o ştiu de când era mică, au văzut-o abătută şi extrem de slăbită. Cred că nu avea mai mult de 25 de kilograme. Am întrebat-o ce se întâmplă cu ea, mi-a zâmbit şi mi-a spus că-i doar obosită. Niciodată nu am văzut-o aşa“, ne-a spus Mihai Bîcu, un prieten din copilărie al Anei.

Nadine a suferit
un şoc emoţional

Trupul tinerei, care a mai trăit câteva minute după ce a căzut în grădina din faţa blocului, a fost găsit de un vecin ce a alertat imediat Ambulanţa şi poliţia. „SMURD-ul a venit în 5 minute. Paramedicii au făcut tot posibilul să o salveze, pentru că biata fată încă mai sufla când am găsit-o. Deşi nu era sânge în jurul ei, am fost şocat să o văd acolo pe cea cu care am copilărit“, a adăugat Bîcu.

La scurt timp după criminalişti, la faţa locului a sosit şi Nadine însoţită de fratele şi mătuşa sa. Şocată de aflarea veştii că Ana s-a sinucis, vedeta nu a avut curaj să se apropie de trupul surorii sale, care zăcea în grădină. „Anca, mătuşa fetelor, a fost cea care a avut tăria să se uite la Ana. Ţipetele ei de durere ne-au făcut pe toţi să izbucnim în plâns. Însă pe Nadine am văzut-o cum s-a prăbuşit în genunchi. (…) Apoi au plecat la Institutul de Medicină Legală“, a adăugat doamna Elena, o altă vecină a familiei Voindrouh.

Sinucigaşii nu ţin cont de anotimp


Potrivit specialiştilor, motivele sinucigaşilor diferă de la caz la caz, însă aceştia nu aleg să-şi pună capăt zilelor în funcţie de anotimp. „Căldura excesivă este un factor de risc pentru sănătate, care afectează fizicul şi psihicul, dar e greu de crezut că oamenii aleg să se sinucidă doar pentru că nu pot suporta canicula. Persoanele care recurg la un astfel de gest se află, din punctul lor de vedere, într-o situaţie din care nu mai văd nicio scăpare“, au concluzionat psihologii. (Amalia Derscariu)

CARIERA

Nadine, lansată la „Şcoala vedetelor“

Nadine şi-a făcut debutul în showbiz ca membră a „Şcolii vedetelor“, emisiune realizată de Titus Munteanu, unde, de-a lungul timpului, s-au lansat vedete ca Diana Munteanu, Călin Goia, Călin Geambaşu, Nicoleta Drăgan (ex- Hi-Q) sau Lili Sandu.

Frumoasa mulatră a încercat o carieră în televiziune şi a prezentat mai multe emisiuni, printre care „Banc Show“ şi „Sex cu Nadine“, la Prima TV, însă a lansat şi două albume: „Unde eşti?“ şi „Fericirea ta“. În urmă cu aproape cinci ani, Nadine a plecat în SUA, unde, potrivit declaraţiilor sale, a urmat cursuri de actorie. (Raluca Moisă)

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: