Evenimentul Zilei > Sport > Soluție de avarie găsită de Dinamo pentru postul de antrenor. Cine îi ia locul lui Neagoe
Soluție de avarie găsită de Dinamo pentru postul de antrenor. Cine îi ia locul lui Neagoe

Soluție de avarie găsită de Dinamo pentru postul de antrenor. Cine îi ia locul lui Neagoe

Sebastian Moga, „secundul” lui Eugen Neagoe, se va ocupa de Dinamo la meciul cu CFR Cluj, programat sâmbătă, în Gruia, de la ora 21.00.

Sebastian Moga, „secundul” lui Eugen Neagoe, se va ocupa de Dinamo la meciul cu CFR Cluj, programat sâmbătă, în Gruia, de la ora 21.00. Oficialii echipei din Ștefan cel Mare nu au găsit un tehnician care să-l înlocuiască pe Neagoe, după ce „Geană” a suferit un infarct în timpul confruntării cu CS „U” Craiova, din etapa a 2-a a Ligii I.

„Este un meci dificil, jucăm contra campioanei din ultimii doi ani. CFR-ul poate face două echipe. Chiar dacă Dan Petrescu va menaja câțiva jucători, CFR-ul rămâne o echipă valoroasă.

Avem aproape tot lotul valid, mai puțin Nistor. Dan face pregătirea normal, dar sunt șanse mici să contăm pe el. Eu am încredere mare în jucători. Trebuie să arătăm că nu ăsta e Dinamo. E o responsabilitate mare și am încredere că băieții vor avea o altă atitudine.

O să avem altă mentalitate, altă atitudine. Asta înseamnă Dinamo. Jucătorii, când intră în teren, trebuie să uite de tot. Să nu țină cont de presiune, de emoții”, a spus Sebastian Moga înaintea meciului cu CFR Cluj.