Solomon, debarcat din fruntea PDL Craiova. Berceanu îl acuză de "furt intelectual"

Solomon, debarcat din fruntea PDL Craiova. Berceanu îl acuză de "furt intelectual"

Primarul arestat şi eliberat al Craiovei, Antonie Solomon, va candida, cel mai probabil, din partea UNPR, pentru un nou mandat de edil, după ce a fost debarcat, astăzi, din fruntea organizaţiei municipale a PDL.

PDL-iştii craioveni au votat debarcarea primarului Antonie Solomon, din fruntea organizaţiei municipale, cu 235 de voturi, din cele 255 exprimate. Viceprimarul Craiovei, Mărănică Dincă, care i-a ţinut locul lui Solomon, cât timp acesta a fost arestat, a fost ales în funcţia de preşedinte al PDL Craiova, cu 242 de voturi pentru.

PDL-iştii doljeni, conduşi de Radu Berceanu, îl acuză pe Antonie Solomon de "furt intelectual", în sensul că şi-ar fi arogat meritele pentru proiectele de modernizare cu fonduri europene, care se derulează în Craiova. PDL-iştii îi mai reproşează lui Solomon că, deşi l-au susţinut câtă vreme a fost arestat, acesta i-ar fi atacat constant, după eliberare.

Antonie Solomon va candida, cel mai probabil, din partea UNPR, pentru un nou mandat de primar al Craiovei, dată fiind relaţia apropiată pe care o are cu Gabriel Oprea şi Gigi Neţoiu.

Ne puteți urmări și pe Google News