Evenimentul Zilei > Actualitate > Un SOLIST îndrăgit, DEVASTAT după ce a aflat că băiețelul lui are CANCER
Un SOLIST îndrăgit, DEVASTAT după ce a aflat că băiețelul lui are CANCER

Un SOLIST îndrăgit, DEVASTAT după ce a aflat că băiețelul lui are CANCER

Solistul Michael Bublé a dezvăluit, devastat, că fiul său cel mare, Noah, de doar 3 anișori, a fost diagnosticat cu cancer.

Solistul, în vârstă de 41 de ani, și soția lui, Luisana Lopilato (29 de ani), au anunțat pe pagina de Facebook a modelului că „sunt devastați de durere după aflarea diagnosticului de cancer pentru fiul lor cel mare, Noah, care este în prezent sub tratament în SUA”.

„Am vorbit mereu despre importanța familiei și dragostea cu care ne înconjurăm copiii”, au spus ei, citatți de Daily Mail.

Se pare că micuțul Noah a fost diagnosticat când a făcut o vizită la doctori, fiind suspect de oreion.

Muzicianul canadian și fotomodelul și actrița argentiană anunțau fericiți, în luna ianuarie, venirea pe lume a celui de-al doilea băiețel al lor, Elias.

Aseară, Michael Bublé a apărut într-o emisiune de o oră la BBC, în Londra.

„Luisana și cu mine ne vom dărui tot timpul și atenția noastră pentru a-l ajuta pe Noah să se însănătoșească, așa că acum ne suspendăm activitățile profesionale. În aceste momente dificile, vă cerem să vă rugați pentru el și să ne respectați intimitatea”, au spus părinții îngrijorați și triști.

Ei au mai explicat că au un drum lung și greu în față și speră ca, alături de familie, prieteni și fani din toată lumea, cu credință în Dumnezeu să câștige bătălia cu cancerul.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: