Evenimentul Zilei > Justitie > EXCLUSIV EVZ. Şmecherul cu TOUAREG care a SCOS de pe şosea un LOGAN e OBSEDAT de VITEZĂ. Zboară cu Romatsa și pe șosea: A schimbat mașina cu motocicleta și a ajuns la 120 de km/ H în OTOPENI
EXCLUSIV EVZ. Şmecherul cu TOUAREG care a SCOS de pe şosea un LOGAN e OBSEDAT de VITEZĂ. Zboară cu Romatsa și pe șosea: A schimbat mașina cu motocicleta și a ajuns la 120 de km/ H în OTOPENI

EXCLUSIV EVZ. Şmecherul cu TOUAREG care a SCOS de pe şosea un LOGAN e OBSEDAT de VITEZĂ. Zboară cu Romatsa și pe șosea: A schimbat mașina cu motocicleta și a ajuns la 120 de km/ H în OTOPENI

Bărbatul care a condus VW-ul Touareg, filmat în timp ce a produs un accident rutier în apropierea fântânii Miorița din București este un vitezoman pe care polițiștii de la Rutieră îl știu ca pe poamă acră. La numai șapte zile după ce a pus viața în pericol din cauza vitezei, a fost prins cu 120 de km/h! După ce evz.ro a publicat înregistrarea video cu şicana din trafic în urma căreia o feleie aflată pe trotuar era să-şi pierda viaţa, mai multe persoane au transmis redacţiei informaţii despre şofer. Verificările realizate la Poliţia Rutieră au confirmat aceste informaţii.

 


TENTATIVĂ de OMOR la volan, sancţionată de POLIŢIA RUTIERĂ cu 201 lei | VIDEO
 Iulian Sănducu lucrează la Romatsa și, după ce a produs accidentul de lângă fântâna Miorița, în data 4 iulie a.c., în care a pus viața în pericol a tuturor șoferilor aflați în apropierea mașinii sale, nu s-a potolit, ba din contră, a comis altă abatere. A fost tras pe dreapta, pe 11iulie a.c.,  în orașul Otopeni, din județul Ilfov pentu că, aflat pe motocicleta sa de fite, nu și-a mai dat seama că nu este în avion și, la sol și a atins 120 de km/h. Potrivit polițiștilor, limita de viteză era de 90 de km/k, așa că nu se impunea suspendarea permisului. I-au aplicat o amendă puțin mai mare de 300 de lei pe care a plătit-o pe loc.

 

Evenimentul zilei a încercat să-l contacteze pe Iulian Sănducu dar, până la această oră nu a obținut un punct de vedere.

 Sănducu a atras atenția polițiștilor după ce în urmă cu patru zile, pe site-ul trafictube a apărut un filmuleț cu accidentul pe care el l-a produs. Scenele desprinse parcă dintr-un film de acţiune arătau cum șoferul VW-ului Touareg loveşte puternic un Logan, proiectându-l direct pe trotuar. Un pieton aflat în zonă scapă ca prin urechile acului.

Accidentul s-a produs în zona fântânii Mioriţa, pe şoseaua Bucureşti-Ploieşti. În imagini se observă cum Loganul se mută de pe banda 3 pe banda 2, urmat îndeaproape de un VW Touareg. Şoferul maşinii de teren trage brusc de volan, aparent nejustificat, lovind puternic Loganul şi aruncându-l pe trotuarul pe care trecea liniştit un pieton. Acesta din urmă a scăpat nevătămat.
Filmuleţul a fost postat pe Trafictube  si Youtube, mulţi dintre utilizatorii care comentează incidentul fiind de părere că gestul şoferului Touaregului a fost unul intenţionat, după o serie de şicane reciproce în trafic.

Potrivit Biroului de presă al Brigăzii de Poliţie Rutieră a Capitalei, accidentul s-a petrecut în 4 iulie. Filmul care surprinde violenţa cu care s-a produs accidentul şi imprudenţa incredibilă a posesorului de Touareg a apărut pe siteurile de socializare abia recent, astfel încât, la momentul tamponării, poliţia a tratat evenimentul rutier ca pe unul de rutină. Şoferii celor trei autoturisme implicate în accident – Touaregul, Loganul şi un VW Passat, “şters” de Loganul proiectat pe trotuar – s-au prezentat la biroul de tamponări, au dat declaraţii şi, cum nimeni nu a depus vreo reclamaţie, poliţia l-a amendat pe şoferul Touaregului cu 210 lei pentru că nu s-a asigurat în momentul schimbării benzii de mers. Niciunul din şoferi nu consumase băuturi alcoolice.

„În loc de case, o să construim cimitire!”

În 2014, în ţară s-au produs 2.564 de accidente rutiere. Acestea s-au soldat cu 324 de oameni decedaţi şi 3080 traumatizaţi.

În materialul de bilanţ al Poliţiei Române, se arată că, în 2013, s-au produs 8.550 de accidente de circulaţie, din care au rezultat 1.859 de persoane decedate şi 8.155 de persoane rănite grav.

În anul 2012 s-au înregistrat 100 accidente pe lună.

"Mi-aduc aminte, statistic, că în două luni am înregistrat în jur de 200 de morți, ceea ce este enorm. Violența accidentelor este uriașă. Nu mai ai răniti grav, acum ai direct morți! În ritmul acesta o să ajungem ca, în loc de case, blocuri, să construim cimitire!", atrăgea atenția, în anul 2013, fostul șef al Poliției Rutiere, Lucian Diniță.

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: