Evenimentul Zilei > Justitie > Șoferul teribilist care a UCIS-O pe jandarmeriță și i-a băgat copilul în comă a fost eliberat! Vicepreședintele Sindicatului Polițiștilor a văzut negru în fața ochilor!
Șoferul teribilist care a UCIS-O pe jandarmeriță și i-a băgat copilul în comă a fost eliberat! Vicepreședintele Sindicatului Polițiștilor a văzut negru în fața ochilor!

Șoferul teribilist care a UCIS-O pe jandarmeriță și i-a băgat copilul în comă a fost eliberat! Vicepreședintele Sindicatului Polițiștilor a văzut negru în fața ochilor!

Șoferul teribilist care a ucis o femeie jandarm, maiorul de Jadarmerie Irina Cristina Airinei, pe trecerea pentru pietoni din fața Tribunalului Suceava, a primit unde verde pentru a părăsi arestul poliției. În tot acest timp, copilul în vârstă de nici doi ani, schilodit de inconștient, se luptă pentru viață.

Zilele trecute, Judecătoria Suceava a respins ca nefondată propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava împotriva inculpatului Bogdan – Florin Chetrariu (26 de ani), cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Magistrații au aprobat măsura arestării la domiciliu pe o durată de 30 de zile.

Pe durata arestului la domiciliu, inculpatul trebuie să respecte următoarele obligaţii: să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat; să nu comunice cu persoana vătămată Larisa – Mihaela Airinei prin reprezentant legal Maniliuc Victor Daniel sau membrii de familie ai acesteia şi cu Viorel Carp. În cazul în care va încălca aceste obligații, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive, scriu cei de la Ziar de Suceava.

Totodată, eliberarea șoferului a stârnit adevărate manifestări de revoltă în mediul online. Cel mai dur mesaj a venit din partea vicepreședinteui Sindicatului Național al Polițiștilor, Bogdan Bănică: „

Așa cum am preconizat, după ce a bagat în pământ o femeie, după ce fetița acesteia luptă să supraviețuiască, după ce a distrus o întreagă familie, urangutanul a fost eliberat. E, bine merci, acasă, la căldurică și se uită la antene.
Halal justiție, halal țară.
“Felicitări” judecătorilor care, prin deciziile lor, încurajează la propriu comiterea unor noi astfel de infracțiuni‼️ Dacă făceați parte din familia victimei, tot așa ați fi “judecat”?? La fel ați fi eliberat primata fără pic de remușcare? Sunt convins cu certitudine că NU!