Automobilul în care se aflau cei doi, un Smart, s-a izbit de o altă maşină din cauza vitezei, pe DN1, în oraşul Otopeni. Impactul a fost atât de puternic încât cei doi pasageri au ieşit prin parbriz. Tânăra actriţă interpreta rolul Mădălinei în sitcomul "Nimeni nu-i perfect", de la Prima TV. În urma rănilor suferite, marţi şi-a pierdut viaţa, iar şoferul, un tânăr în vârstă de 20 de ani, se află internat în continuare în stare critică.
Iubitul tinerei actriţe, Alex, a postat un mesaj emoţionant pe Facebook: „"O să te iubesc şi o să îmi rămâi în suflet toată viaţa asta cât o să mai am şi eu de trăit … Sper că ai ajuns într-un loc bun şi că o să ai grijă de mine de acolo sus! Te iubesc, îngeraş mic".
Vitezoman de la 15 ani
În ceea ce-l priveşte pe şofer, potrivit Cancan, acesta are în cazier accidente rutiere chiar înainte de a avea permis de conducere, iar în urmă cu cinci ani a fost internat în spital după ce a suferit un accident de motocicletă.
Cei de la Cancan spun că primul accident în care a fost implicat băiatul, care acum se zbate între viaţă şi moarte la Spitalul Floreasca, a avut loc în luna decembrie a anului 2006, după cum singur a povestit pe un site dedicat motocicliştilor. Deşi nu avea permis, el a ieşit la plimbare pe o motocicletă în zona Corbeanca, acolo unde locuieşte. Mircea, poreclit POW, nu a adaptat viteza la condiţiile meteo, motiv pentru care nu a putut evita o maşină pe care o împingeau mai multe persoane deoarece nu pornea. S-a lovit puternic de uşa din dreptul şoferului, care era deschisă, dar rănile suferite au fost minore.

Însă, în 2007 a suferit un accident mult mai grav. În luna iunie, în dreptul fântânii Mioriţa din Capitală, motocicleta sa a fost acroşată de un automobil care încerca să îl depăşească. Pentru că nu purta echipament de protecţie a suferit răni destul de grave şi a suferit două operaţii.
Mircea Triţă este prieten cu un alt vitezoman, Andrei Andronie, care a omorât doi oameni în timp ce conducea un BMW cu mare viteză şi în stare de ebrietate.