Evenimentul Zilei > Actualitate > ȘOFERUL care l-a UMILIT pe Dragnea RECIDIVEAZĂ! Noile PLĂCUȚE de ÎNMATRICULARE îl lovesc din PLIN pe șeful PSD
ȘOFERUL care l-a UMILIT pe Dragnea RECIDIVEAZĂ! Noile PLĂCUȚE de ÎNMATRICULARE îl lovesc din PLIN pe șeful PSD

ȘOFERUL care l-a UMILIT pe Dragnea RECIDIVEAZĂ! Noile PLĂCUȚE de ÎNMATRICULARE îl lovesc din PLIN pe șeful PSD

Răzvan Ștefănescu, șoferul care a venit în țară cu o mașină înmatriculată cu numărul "M... PSD", și-a schimbat mesajul de pe numerele de la autoturism.

Acesta a renunțat la sintagma care l-a adus în centrul atenției și care i-a adus și multe probleme cu poliția română. Românul stabilit în Suedia și-a luat alte numere, mesajul fiind îndreptat tot către Liviu Dragnea, dar nu mai conține cuvinte vulgare.

Răzvan Ștefănescu a cerut ca pe noua lui plăcuță de înmatriculare să fie trecute tot șapte litere (iar nu are nicio cifră, cum i s-a reproșat de către autorități). 

Noua plăcuță de înmatriculare a mașinii lui Răzvan Ștefănescu De data aceasta el a dat 620 de euro pentru plăcuțe cu un mesaj special: „DADYHOT”. Trimiterea către omul politic Liviu Dragnea e evidentă, acesta fiind poreclit de apropiați „Daddy”. Iar continuarea nu mai are nevoie de nicio „traducere”.