Şoferiţa venea din aceeaşi direcţie ca şi autoturismul Opelul înmatriculat pe numele tatălui lui Dan Condrea, fiind depăşită la un moment dat de acesta. “A semnalizat. Vorbea la telefon în momentul în care m-a depăşit. (…) Direcţia de mers era spre Corbeanca”, a povestit Gabriela Monica într-o intervenţie în direct la Antena 3.  

Şoferiţa este convinsă că nu poate fi vorba despre o sinucidere pentru că urmele lăsate de roţi prin iarbă ar indica faptul că Dan Condrea a încercat să redreseze maşina.


Ipoteza ȘOCANTĂ din cazul MORȚII lui Dan Condrea. Un expert in aviație ARUNCĂ în AER ideea de SINUCIDERE: controlul asupra mașinii putea fi PRELUAT de la DISTANȚĂ. Tehnologia este deja FOLOSITĂ în special în APLICAŢII MILITARE


Doamna, angajată a unei Direcţii Sanitar-Veterinare, după cum rezultă din profilul de pe Facebook al acesteia, povesteşte că rula cu aproximativ  80 de kilometri la oră iar Opelul lui Condrea cu cel mult 100 de kilometri, având în vedere că, până la producerea accidentului, a avut tot timpul spatele Opelului în raza vizuală. Opelul a ieşit apoi din decor iar Gabriela Monica a auzit un bufnitură puternică, fără a vedea însă efectiv momentul în care autoturismul lui Condrea s-a izbit de unul din pomii de pe marginea drumului.

Postarea doamnei de pe Facebook poate să lămurească multe din aspectele ceţoase ale circumstanţelor producerii accidentului din 22 mai, de pe şoseaua Buftea-Corbeanca.

Moartea lui Dan Condrea – prea multe minciuni! Eu am fost femeia şofer care a ajuns la nici 2-3 minute la faţă locului am coborât deoarece am văzut cum zburau bucăţi din autoturism pe şosea şi maşina derapase de pe şosea. Am sunat la 112 şi am căutat supravieţuitori împreună cu biciclistul dar când i-am arătat domnul a spus că nu se poate apropia că i să făcut rău. Am continuat să caut singură pe lângă autoturism şi l-am descoperit sub fiarele contorsionate cu faţă în jos dar nu mai respiră.


Şi iar minciuni şi ipoteze false la adresa lui Dan Condrea!!!! Sigur era. Eu l-am găsit greu în iarbă mare şi la câţiva metri era portofelul plin de ţărână şi primul instinct a fost să găsesc un act de identitate să văd dacă este din zona, dar am găsit doar permisul de conducere şi am citit numele şi cnp ul văzând că este aproape de vârstă mea, m am gândit să nu aibe copii sau pe cineva în maşină, am căutat dar nu se vedea nimic nici printre fiare nici în iarbă f mare. Asta că să înţeleagă poporul că nu aveau cum să ajungă actele patronului Hexipharma la locul accidentului cum că n ar fi fost el. Faţa nu i-am văzut o deoarece când l-am zărit sub fiare era cu faţă îngropată în pământ lângă maşină . În fond nimeni nu are dreptul să ia viaţă cuiva!! Mă oripilează şi acum la această ora multele speculaţii care se fac dar şi minciunile spuse unei ţări întregi. Acel om nu avea 150 la ora şi l am văzut cum a dispărut de pe carosabil! Era tot timpul în contact vizual în faţă mea la 300-400 m. Gândiţi-va că am ajuns la 2 -3 min la locul cu pricina. Încă zburau piese pe carosabil şi ieşea fum din maşină

 

Te-ar putea interesa și: