Evenimentul Zilei > Social > ANUNȚ pentru TOȚI ȘOFERII. Locul din România cu CEA MAI IEFTINĂ BENZINĂ și MOTORINĂ. Cât costă un LITRU
ANUNȚ pentru TOȚI ȘOFERII. Locul din România cu CEA MAI IEFTINĂ BENZINĂ și MOTORINĂ. Cât costă un LITRU

ANUNȚ pentru TOȚI ȘOFERII. Locul din România cu CEA MAI IEFTINĂ BENZINĂ și MOTORINĂ. Cât costă un LITRU

Prin intermediul site-ul peco-online.ro sunt prezentate stațiile de unde oamenii pot cumpăra beznină și motorină la un preț mult mai avatajos. Acest lucru este posibil deoarece platforma monitorizează zilnic preţul combustibilului din numeroase localităţi.

Site-ul prezintă  preţuri de la unităţi OMV, Petrom, Rompetrol, Socar, ART, FuelOne, MaximCoLtd, MCMPetrol, Ozana, PartenerSocar, Pollux, SMO şi SpielmannOil.

Confrom ultimelor informații, vineri, cel mai mic preţ pe litrul de benzină se găseşte la o benzinărie Petrom din Câmpulung, Argeş, şi este 4,90 lei. În ceea ce privește motorina, preţul cel mai scăzut poate fi găsit la o staţie Petrom din Constanţa: 5,28 lei.

potrivit datelor din ultima vreme, România se află pe locul al 4-lea în Uniunea Europeană în topul ţărilor cu cea mai ieftină benzină, după Bulgaria, Cipru şi Ungaria.

Comparativ cu celelalte ţări UE, România se clasează pe locul 22 la benzina fără taxe, ca fiind cea mai ieftină, după Austria, Belgia, Bulgaria, Croaţia, Cipru, Cehia, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Olanda, Slovacia, Slovenia, Regatul Unit, în timp ce motorina fără taxe comercializată la noi este pe locul al 20-lea în topul celor mai mici preţuri, după Austria, Belgia, Bulgaria, Croaţia, Cipru, Cehia, Estonia, Franţa, Germania, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Slovacia, Slovenia, Spania, scrie Capital.ro