Evenimentul Zilei > Social > Un ȘOFER de AUTOBUZ se plânge de MIZERIA lăsată de ELEVI: „Când vom începe să transportăm oameni?”
Un ȘOFER de AUTOBUZ se plânge de MIZERIA lăsată de ELEVI: „Când vom începe să transportăm oameni?”

Un ȘOFER de AUTOBUZ se plânge de MIZERIA lăsată de ELEVI: „Când vom începe să transportăm oameni?”

Un şofer de autobuz din Focşani a publicat pe reţelele de socializare o fotografie şocantă, cu felul în care arate mijlocul de transport după o excursie cu elevii aflaţi în "Săptămâna altfel".

Mizeria lăsată de elevi în autobuz este de nedescris! Bărbatul a muncit mult până când a reuşit să cureţe tot ceea ce copiii au lăsat în urmă, scrie Spynews.

"Colegul, după o "cursă altfel" cu "lcoala altfel" din Focşani. Este cea mai buna oglindă a educaţiei din România anului 2018, fie că vorbim despre învăţământ sau familie. 

Adresez următoarea întrebare retorică „când vom începe să transportăm oameni ?", a scris cineva pe o reţea de socializare în dreptul imaginii din autobuz. 

Toţi oamenii care au văzut imaginea au trăit un adevărat şoc! În doar câteva ore, fotografia a strâns mii de reacţii, iar oamenii au distribuit-o pentru a le arăta tuturor ce se poate întâmpla atunci când educaţia lipseşte.