Evenimentul Zilei > Actualitate > ŞOCANT. Un bărbat a fost ÎNJUNGHIAT în această dimineaţă la metrou
ŞOCANT. Un bărbat a fost ÎNJUNGHIAT în această dimineaţă la metrou

ŞOCANT. Un bărbat a fost ÎNJUNGHIAT în această dimineaţă la metrou

Scene încredibile în această dimineaţă la metrou. Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost înjunghiat la metrou, anunţă Realitatea TV. Din primele informaţii, se pare că a fost o reglare de conturi. Agresorul, care şi-a urm[rit victima câteva ore, a fost prins la scurt timp.

Bărbatul înjunghiat a fost dus, în stare gravă, la spital. Tot în această dimineaţă, un alt bărbat a fost înjungiat în Centrul Vechi. Incidentul s-a petrecut în jurul orei patru. Împreună cu alţi doi prieteni, bărbatul de 36 de ani a intrat în vorbă cu trei fete îmbrăcate provocator. Imediat, acesta a fost atacat cu un cuţit de bărbaţii care însoţeau domnişoarele. Victima a fost transportată de urgenţă la spital, iar acum se zbate între viaţă şi moarte. Agresorii au fugit de la locul faptei.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.