Evenimentul Zilei > Actualitate > Cel mai crunt caz! Adolescentă violată de polițiști în mașina de serviciu
Cel mai crunt caz! Adolescentă violată de polițiști în mașina de serviciu

Cel mai crunt caz! Adolescentă violată de polițiști în mașina de serviciu

O adolescentă în vârstă de 17 ani a fost violată de patru polițiști, chiar într-o mașină de patrulare.

Fata a fost violată de polițiști în Mexic, iar incidentul șocant a iscat un protest în capital acestei țări. Sute de oameni, în special femei, au protestat în capitala Mexicului, ca să ceară dreptate pentru fata de 17 ani. Demonstranții au vandalizat clădirea și au cerut urgentarea anchetei.

Manifestanții s-au adunat în fața procuraturii generale din Ciudad de Mexico ca să ceară pedepsirea urgentă a patru polițiști, bănuiți că au violat o fată de 17 ani. Agresiunea ar fi avut loc chiar în mașina de serviciu.

Mitingul a fost organizat de mai multe grupări feministe și studențești. Demonstranții și-ar vărsat furia pe clădirea procuraturii – au spart ușile de sticlă de la intrare și au scris pe pereți, cu vopsea, mesaje împotriva violatorilor.

„Nu se poate ca cei care ne garantează siguranță să fie și cei care comit asemenea atrocități, precum violul. Dacă ei comit asemenea crime, atunci trebuie să căutăm alte moduri de a face dreptate”, au spus oamenii.

Potrivit oficialilor mexicani, cei patru polițiști suspecți au fost reținuți.

Violența împotriva femeilor este foarte des întâlnită în țările latino-americane. Din ianuarie și până în mai anul acesta, peste 1.100 de femei au fost ucise.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: