Evenimentul Zilei > Actualitate > ŞOCANT. A fost JEFUIT în timp ce era PE MOARTE şi medicii îl RESUSCITAU
ŞOCANT. A fost JEFUIT în timp ce era PE MOARTE şi medicii îl RESUSCITAU

ŞOCANT. A fost JEFUIT în timp ce era PE MOARTE şi medicii îl RESUSCITAU

Un bărbat de 68 de ani din Marea Britanie a fost jefuit chiar în timp ce medicii încercau să îi salveze viaţa, la spital. Hoţul i-a luat acestuia ceasul Rolex, în valoare de 5.000 de lire.

David Davies a fost internat de urgenţă la Spitalul St Richard, din Chichester, din pricina unor probleme grave cu inima. Atunci când au ajuns la spital, medicii au început să-i facă manevrele de resuscitare. În timp ce doctorii se luptau să îi salveze viaţa, cineva i-a furat ceasul de 5.000 de lire, pe care îl avea la mână. La câteva ore, bătrânul a murit.

Poliţiştii iau în calcul şi ipoteza ca medicii să îi fi scos ceasul de la mână, când l-au resuscitat, iar acesta să fi dispărur ulterior. Oamenii legii au confirmat faptul că bărbatul avea la mână ceasul, atunci când a fost internat şi îl purta şi atunci când a fost dus în salon, pentru a fi resuscitat.

Familia bătrânului este în stare de şoc, iar detectivii au făcut apel către toţi cei care pot oferi informaţii să ia legătura cu autorităţile, scrie Daily Mail.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.