Zvonurile despre despărţirea iminentă a cuplului par să se adeverească. Cu toate că agenţii de presă ai celor două vedete păstrează tăcerea, presa americană a discutat cu apropiaţi ai familiei care au confirmat că lucrurile evoluează spre un divorţ inevitatabil.

"Toţi membrii familiei sunt trişti din această cauză, iar adevărul este că relaţia lor nu se află deloc într-un punct bun. În acest moment, ei se află la un pas de divorţ. Nu este o problemă nouă, pentru că între ei există anumite probleme de mai multă vreme. Au fost la şedinţe de terapie de cuplu – şi încă mai merg -, dar se pare că au ajuns la capătul drumului", a spus o sursă.

"Se iubesc încă foarte mult, dar de ceva vreme relaţia lor nu mai este cum a fost în trecut. Ei formau cel mai pasional cuplu de la Hollywood, nu-şi puteau lua mâinile unul de pe celălalt. Nu au mai avut relaţii intime de multe luni şi dorm foarte rar în aceeaşi cameră”, a confirmat prietenul cuplului.
 Melanie Griffith şi Antonio Banderas s-au căsătorit pe 14 mai 1996 şi au o fiică, Stella del Carmen, în vârstă de 16 ani.
Înainte de căsătoria cu Banderas, Melanie Griffith a fost căsătorită de două ori, cu actorul Don Johnson şi cu actorul Steven Bauer. Actriţa mai are doi copii: Alexander Bauer şi Dakota Johnson.