Numai că, adevărul  nu este întotdeauna cu ceea ce pare în fața lumii. Acum, după ce relația s-a destrămat, iar despărțirea lor era iminentă, au început să apară tot felul de zvonuri, unele dintre ele chiar confirmate de cei doi.

„Astăzi, Lidia nu mai e fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert pe mine pentru că nu am avut ce să ofer când, poate, ar fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Suntem în continuare o echipă și construim proiecte muzicale. Și în rest, doi foști iubiți, actuali foarte buni prieteni”, a declarat Răzvan Simion în ziua în care s-a despărțit de Lidia Buble.

Lidia Buble a făcut, însă, mărturisiri șocante în fața tuturor despre agresiunile fizice prin care a trecut în urmă cu ceva timp.

Lidia povestește că a luat bătaie de la tatîl ei de foarte multe ori, chiar dacă nu avea nicio vină

Lidia Buble a povestit cu sinceritate despre bătăile crunte pe care le-a suportat în copilărie din partea tatălui său. Bărbatul, preot penticostal, îi aplica corecții fizice cântăreței de fiecare dat când nu asculta cu sfințenie regulile casei.

Mai mult, artista a mărturisit că de multe ori a trebuit să doarmă afară, pe preș, din cauză că ajungea prea târziu acasă.

Lidia Buble nu avea voie, potrivit hotărârilor luate de tată ei, să ajungă în casă mai târziu de ora 10 seara. Astfel într-una din zile, când actuala cântăreață a depășit ora cu pricina, a fost pusă la punct chiar în fața colegilor.

Cântăreața a spus că după bătaia primită de la tatăl ei în fața colegilor îi venea să intre în pământ de rușine.

„Mi s-a întâmplat de multe ori să dorm pe preș. Dacă întârziam peste ora 10, auzeam: du-te de unde ai venit!”, a spus Lidia.

Într-un alt moment în care a „greșit”,  a fost bătută de tatăl ei de față cu toți colegii.

„A venit tata la școală, făcusem eu o gafă foarte mare și m-a bătut de față cu toți colegii. Păi atunci îmi venea să fac o groapă mare și să intru în pământ. M-am simțit prost, îți dai seama!”, declarat Lidia Buble, potrivit cancan.ro