Evenimentul Zilei > Social > ŞOC ÎN JUDEŢUL LUI DRAGNEA! Străzi însăngerate… NEWS ALERT!
ŞOC ÎN JUDEŢUL LUI DRAGNEA! Străzi însăngerate… NEWS ALERT!

ŞOC ÎN JUDEŢUL LUI DRAGNEA! Străzi însăngerate… NEWS ALERT!

Un copil a fost înjunghiat în interiorul unității de învățământ de către tată unui alt elev, în urma unei altercații. Incidentul s-a petrecut la Liceul Tehnologic numărul 1 din Alexandria, județul Teleorman.

Din fericire, copilul înjunghiat se află în afara oricărui pericol, menționează directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Teleorman, Cristian Popescu, potrivit Agerpres.ro.

"Am fost solicitaţi pentru un copil agresat. Când a ajuns la faţa locului, ambulanţa a constatat că este vorba de doi copii, unul înjughiat în braţ cu un cuţit. Este o plagă mică. Solicitarea a fost făcută de unul din profesori. Au fost aduşi la spitalul din Alexandria stabili", a precizat directorul SAJ Teleorman.

Un elev, în vârstă de 18 ani, a fost înjunghiat de tatăl elevului cu care acesta a avut anterior o altercație.

"Tatăl a venit însoţit de o persoana şi împreună au exercitat acte de violenţă asupra copilului de 18 ani. Cei doi agresori au fost prinşi de jandarmi. Incidentul s-a produs în curtea şcolii", a declarat Teodora Dragole, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Totodată, conducerea școlii a confirmat incidentul:

"Cel mic a vrut să lovească, cel mare s-a apărat şi a lovit el. Cel mic a sunat la tatăl lui. El spunea mereu că tatăl lui e cineva. A venit tatăl lui cu încă doi adulţi. L-au fugărit pe copilul ăsta, l-au tăiat. Am chemat repede poliţia, jandarmii", a declarat directorul liceului, Iuliana Strancu.

Unitatea de învăţământ are trei paznici, iar pe timpul zilei paza este asigurată de personalul administrativ al unităţii, a anunțat conducerea școlii.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: