Din fericire, copilul înjunghiat se află în afara oricărui pericol, menționează directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Teleorman, Cristian Popescu, potrivit Agerpres.ro.

"Am fost solicitaţi pentru un copil agresat. Când a ajuns la faţa locului, ambulanţa a constatat că este vorba de doi copii, unul înjughiat în braţ cu un cuţit. Este o plagă mică. Solicitarea a fost făcută de unul din profesori. Au fost aduşi la spitalul din Alexandria stabili", a precizat directorul SAJ Teleorman.

Un elev, în vârstă de 18 ani, a fost înjunghiat de tatăl elevului cu care acesta a avut anterior o altercație.

"Tatăl a venit însoţit de o persoana şi împreună au exercitat acte de violenţă asupra copilului de 18 ani. Cei doi agresori au fost prinşi de jandarmi. Incidentul s-a produs în curtea şcolii", a declarat Teodora Dragole, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Totodată, conducerea școlii a confirmat incidentul:

"Cel mic a vrut să lovească, cel mare s-a apărat şi a lovit el. Cel mic a sunat la tatăl lui. El spunea mereu că tatăl lui e cineva. A venit tatăl lui cu încă doi adulţi. L-au fugărit pe copilul ăsta, l-au tăiat. Am chemat repede poliţia, jandarmii", a declarat directorul liceului, Iuliana Strancu.

Unitatea de învăţământ are trei paznici, iar pe timpul zilei paza este asigurată de personalul administrativ al unităţii, a anunțat conducerea școlii.