Evenimentul Zilei > Politica > PSD și comunicarea în imagini. Soarta FEMEILOR președintelui se DECIDE în CEX. Foto în articol
PSD și comunicarea în imagini. Soarta FEMEILOR președintelui se DECIDE în CEX. Foto în articol

PSD și comunicarea în imagini. Soarta FEMEILOR președintelui se DECIDE în CEX. Foto în articol

În timp ce PSD se pregătește pentru un Comitet Executiv Național convocat intempestiv, în lipsa unei comunicări clare a subiectelor care intră în dezbatere, cu excepția bugetului, speculațiile se țin lanț.

Cele mai multe informații pe surse se referă la două femei social-democrate: Gabriela Firea și Lia Olguța Vasilescu. Despre primarul general există semnale că, din cauza ultimelor declarații, dar și ca urmare a noii serii de atacuri la adresa liderului PSD, va fi din nou pusă în discuție excluderea.

În schimb, fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, refuzată de președintele Klaus Iohannis pentru portofoliul Ministerului Transporturilor, acreditează ideea că poziția ei în PSD este stabile. Ea a postat, în miez de noapte, o fotografie în care apare alături de Liviu Dragnea și viitorul soț, senatorul Claudiu Manda. Ea a vrut să dezmintă zvonurile potrivit cărora și-ar fi negociat cu pucistul Paul Stănescu plecarea din partid.

PSD continua asaltul asupra Cotroceniului. Pe pagina de socializare a formațiunii a apărut o fotografie în care este sintetizată activitatea președintelui Iohannis.