Smiley, lovit în inimă la "Vocea României"

Smiley, lovit în inimă la "Vocea României"

Frumoasă, simpatică şi cu voce încântătoare, Loredana Ciobotaru a întors toare scaunele juriului. Smiley ar fi făcut orice doar să-l aleagă. Brenciu a comentat maliţios succesul rivalului său: "Eu cred că vor depăşi relaţia profesională!".

Pentru Loredana Ciobotaru aprecierea antrenorilor de la "Vocea României" vine să panseze rănile din copilărie. Când şi-a manifestat dorinţa de a cânta, la vârsta de trei ani, tatăl ei i-a spus: "Ai să ajungi să cânţi la uşa cantinei!".

Faptul că aseară cu melodia "One" a reuşit să întoarcă toate scaunele antrenorilor e un mare succes pentru tânăra de 22 de ani. Mai mult, Loredana, care l-a ales pe Smiley mentor, l-a făcut pe cântăreţ să afirme emoţionat: "Sunt foarte fericit".

Cea de-a doua ediţie a Audiţiilor pe nevăzute de la "Vocea României" a adus pe scena emisiunii de la Pro TV voci puternice, interpreţi afirmaţi, dar şi surprize de proporţii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Considerat revelaţia serii, Laurian Manta, un elev de 16 ani, i-a lăsat fără glas pe antrenori. "Vreau să rup scena în două!", spunea băiatul, sigur pe sine, înainte să intre să cânte. S-a ţinut de cuvânt. A interpretat piesa "Je suis malade", a întors toate scaunele antrenorilor şi a fost aplaudat minute în şir.

Cu o voce gravă şi bine lucrată, Laurian i-a făcut pe antrenori să creadă că este mult mai în vârstă. "Când m-am întors şi l-am văzut, am zis "au, au"!" a spus Loredana, iar Moga a recunoscut cu sinceritate: "Ai o voce atât de bună încât o să faci treabă bună pe oricare dintre noi ai alege!". Vorbele bine ţintite ale lui Brenciu l-au câştigat pentru echipa lui. "Laurian, o să plângi în pumni după decizia asta. Stii cum se zice la noi în Moldova? Hoaşcă bătrână! Cum ai luat tu copilul ăla....", a comentat nemulţumită Loredana. Seara nu a fost la fel de norocoasă pentru toţi concurenţii. Crina Balan (ex Giglio) a vrut să fie din nou pe o scenă mare după 11 ani. A interpretat melodia "Listen to your heart" Tânăra de 25 de ani, care nu a renunţat la muzică, nu i-a convins însă pe antrenori. Nici rockerul de 57 de ani, cu părul până la brâu, geacă lungă din piele, proteză la picior şi voce a la Adriano Celentano, Constantin Garbis din Medgidia, n-a întors scaunele antrenorilor. Cunoscut în Vama Veche ca "Jaguarul", Constantin este instructor de canto. Deşi a ridicat publicul în picioare interpretând "Ziua Vrajitoarelor", piesa celor de la Cargo, bărbatul n-a trecut mai departe. O voce specială a serii a fost Felly Donose. În vârstă de 26 de ani, tânăra este din Sebeş, Alba şi nu a luat niciodată cursuri de canto. Ea a venit însoţită de Robert Patai, semifinalistul de anul trecut  şi, cu o interpretare de exceptie a piesei lui Lady Gaga - "You and I", i-a dat gata pe toţi barbatii din juriu. Smiley a recunoscut că varianta originală a piesei, în interpretarea lui Lady Gaga, nu i-a plăcut atât de mult cum i-a plăcut varianta ei.

Felly nu este la primul contact cu lumea muzicii. Ea a povestit că a renunţat la liceu pentru carieră, a avut colaborări cu Guess Who, Puya şi Grasu XXl şi a compus o piesă pentru Nicoleta Luciu. Felly a ales să meargă mai departe în echipa lui Marius Moga. După două ediţii "pe nevăzute", echipele arată astfel: Smiley: Cristina Caramarcu, Matei Sorescu, Liliac George, Loredana Ciobotaru Şelaru Ion. Loredana: Daria Corbu, Gheorghiu Ştefan, Teodorescu Ciprian, Bernard Lazăr, Cristi Nistor. Horia Brenciu: Alexievici Maria, Maria Cojocaru, Simion Izabela, Mihai Grigoraş, Laurian Manta, Camelia Sterea. Marius Moga:  Cismaru Maria Mirabela, Ochenatu Dorin, Oana Raluca Muntean, Felly Donose .