Pentru Loredana Ciobotaru aprecierea antrenorilor de la "Vocea României" vine să panseze rănile din copilărie. Când şi-a manifestat dorinţa de a cânta, la vârsta de trei ani, tatăl ei i-a spus: "Ai să ajungi să cânţi la uşa cantinei!".

Faptul că aseară cu melodia "One" a reuşit să întoarcă toate scaunele antrenorilor e un mare succes pentru tânăra de 22 de ani. Mai mult, Loredana, care l-a ales pe Smiley mentor, l-a făcut pe cântăreţ să afirme emoţionat: "Sunt foarte fericit".

Cea de-a doua ediţie a Audiţiilor pe nevăzute de la "Vocea României" a adus pe scena emisiunii de la Pro TV voci puternice, interpreţi afirmaţi, dar şi surprize de proporţii.

Considerat revelaţia serii, Laurian Manta, un elev de 16 ani, i-a lăsat fără glas pe antrenori. "Vreau să rup scena în două!", spunea băiatul, sigur pe sine, înainte să intre să cânte. S-a ţinut de cuvânt. A interpretat piesa "Je suis malade", a întors toate scaunele antrenorilor şi a fost aplaudat minute în şir.

Cu o voce gravă şi bine lucrată, Laurian i-a făcut pe antrenori să creadă că este mult mai în vârstă. "Când m-am întors şi l-am văzut, am zis "au, au"!" a spus Loredana, iar Moga a recunoscut cu sinceritate: "Ai o voce atât de bună încât o să faci treabă bună pe oricare dintre noi ai alege!". Vorbele bine ţintite ale lui Brenciu l-au câştigat pentru echipa lui. "Laurian, o să plângi în pumni după decizia asta. Stii cum se zice la noi în Moldova? Hoaşcă bătrână! Cum ai luat tu copilul ăla….", a comentat nemulţumită Loredana.
Seara nu a fost la fel de norocoasă pentru toţi concurenţii. Crina Balan (ex Giglio) a vrut să fie din nou pe o scenă mare după 11 ani. A interpretat melodia „Listen to your heart” Tânăra de 25 de ani, care nu a renunţat la muzică, nu i-a convins însă pe antrenori.
Nici rockerul de 57 de ani, cu părul până la brâu, geacă lungă din piele, proteză la picior şi voce a la Adriano Celentano, Constantin Garbis din Medgidia, n-a întors scaunele antrenorilor. Cunoscut în Vama Veche ca "Jaguarul", Constantin este instructor de canto. Deşi a ridicat publicul în picioare interpretând "Ziua Vrajitoarelor", piesa celor de la Cargo, bărbatul n-a trecut mai departe.
O voce specială a serii a fost Felly Donose. În vârstă de 26 de ani, tânăra este din Sebeş, Alba şi nu a luat niciodată cursuri de canto. Ea a venit însoţită de Robert Patai, semifinalistul de anul trecut  şi, cu o interpretare de exceptie a piesei lui Lady Gaga – "You and I", i-a dat gata pe toţi barbatii din juriu. Smiley a recunoscut că varianta originală a piesei, în interpretarea lui Lady Gaga, nu i-a plăcut atât de mult cum i-a plăcut varianta ei.

Felly nu este la primul contact cu lumea muzicii. Ea a povestit că a renunţat la liceu pentru carieră, a avut colaborări cu Guess Who, Puya şi Grasu XXl şi a compus o piesă pentru Nicoleta Luciu. Felly a ales să meargă mai departe în echipa lui Marius Moga.
După două ediţii "pe nevăzute", echipele arată astfel:
Smiley: Cristina Caramarcu, Matei Sorescu, Liliac George, Loredana Ciobotaru
Şelaru Ion.
Loredana: Daria Corbu, Gheorghiu Ştefan, Teodorescu Ciprian, Bernard Lazăr,
Cristi Nistor.
Horia Brenciu: Alexievici Maria, Maria Cojocaru, Simion Izabela, Mihai Grigoraş,
Laurian Manta, Camelia Sterea.
Marius Moga:  Cismaru Maria Mirabela, Ochenatu Dorin, Oana Raluca Muntean, Felly Donose .