Evenimentul Zilei > Actualitate > Șmecher la volanul unui Passat, ÎNCĂTUȘAT în trafic de polițiști
Șmecher la volanul unui Passat, ÎNCĂTUȘAT în trafic de polițiști

Șmecher la volanul unui Passat, ÎNCĂTUȘAT în trafic de polițiști

Scene incredibile, în trafic, la Timișoara. Șoferul unui VW Passat a fost tras afară din mașină, culcat la pământ și încătușat de doi polițiști., în timp ce îi înjura ca la ușa cortului. Totul s-a întâmplat pe bulevardul Michelangelo din orașul de pe Bega, după o urmărire ca-n filme.

Un echipaj al secției 2 Poliție aflat pe strada FC Ripensia a  acordat priotitate de trecere unui pieton care travers ape zebră. Când acesta a ajuns la mijloc traversării, din spatele mașinii de poliție a țâșnit, în viteză, un Passat. Pietonul a trebuit să se oprească din traversare pentru a face loc mașinii înmatriculate ăn Gorj. Echipajul de poliție însă a pornit în urmărirea autoturismului. Chiar dacă oamenii legii au aprins semnalele luminoase și au pornit sirenele, șoferul nu a oprit.

La un moment dat, când a ajuns pe bulevardul Michelangelo șoferul Passatului  a oprit la semafor, moment în care polițiștii l-au scos afară din mașină și au procedat la imbolizarea lui prin încătușare, până în momentul în care au finalizat controlul autoturismului. Nervos, bărbatul i-a înjurat pe oamenii legii.  Polițiștii, constatând că totul e în regulă în mașină, i-au scos cătușele, însă l-au sancționat pentru încălcarea legislației rutiere.

”Polițiștii Secției 2 Timișoara i-au aplicat șoferului, un tânăr de 21 de ani, din Târgu Jiu, o sancțiune contravențională în valoare de 1.050 de lei și i-au reținut permisul de conducere pe o perioadă de 60 de zile, pentru neacordarea priorității de trecere pietonului și neoprirea la semnalul polițiștilor”, spune Mirela Drăghicioiu, de la Biroul de Presă al Poliției Timiș. ( Sursa video: România TV)