Smartphone-ul chinezesc de 800 de lei

Smartphone-ul chinezesc de 800 de lei

Huawei U8800 este un mobil pentru cei care nu au avut niciodată un telefon inteligent cu sistem de operare Android.

Chinezii de la Huawei au fost nelispsiţi de la cele mai mari târguri internaţionale de tehnologie mobilă. În ultimii doi ani au prezentat telefoane puternice, subţiri şi cu design futuristic. Însă marea lor miză rămâne producerea de smartphone-uri pentru piaţa celor ieftine.

EVZ a testat modelul Huawei U8800, unul dintre cele mai ieftine telefoane inteligente cu sistem de operare Android, de la Google. Acesta are un display de 3,8 inci şi o cameră de 5MP cu autofocus şi ajutată de un flash de tip LED.

Sistemul de operare cu care vine preinstalat este un Android 2.2.

Ne puteți urmări și pe Google News

La acest telefon, având în vedere că e vorba de un smartphone, preţul este destul de atractiv. Însă, în ceea ce priveşte dotările tehnice , dar şi versiunea sistemul de operare este învechit. Plusuri Carcasa. Este mată şi rezistentă la zgârâieturi şi face ca telefonul să nu alunece uşor din mână. Sunet. Are un difuzor foarte puternic, care se aude foarte tare. Hardware. Chiar dacă are un procesor de doar 800 MHz, telefonul se mişcă destul de bine. Puteţi juca majoritatea jocurilor şi să rulaţi aplicaţii care necesită resurse hardware şi au fost lansate până la sfârşitul anului trecut. Interfaţa. Chinezii de la Huawei nu au făcut prea multe modificări proprii, iar sistemul de operare Android este în mare parte cel original. Iconiţele preinstalate ale telefonului sunt destul de atent desenate. Minusuri

Camera. Face poze destul de slabe dacă nu e o lumină foarte bună. Designul. Are o formă de gadget robust şi e greu în comparaţie cu alte modele din aceeaşi categorie. Pe laterale se observă distanţa destul de mare dintre suprafaţa de touch şi display. Atunci când încerci să deschizi fereastra de notificări, trăgând de sus în jos pe ecran, simţi tot timpul la deget difuzuorul de ascultare pentru convorbiri. Touchscreen. Efectul de oglindă este destul de puternic şi se văd foarte clar urmele de degete de pe el. În plus, dacă lumina de afară bate în ecran, se vede foarte slab sau chiar deloc dacă nu faci umbră cu mâna.