Evenimentul Zilei > Actualitate > Skoda Rapid, viitorul adversar al Loganului, se pregătește de lansare
Skoda Rapid, viitorul adversar al Loganului, se pregătește de lansare

Skoda Rapid, viitorul adversar al Loganului, se pregătește de lansare

Skoda va lansa versiunea de serie a modelului Rapid, o mașină mai mare decât Fabia, dar mai mică decât Octavia, la Salonul auto de la Paris. Autoturismul ceh va concura cu versiunile superioare ale Daciei Logan 2.

Skoda se pregătește intens pentru lansarea noului Rapid, o alternativă la Dacia Logan. Dacia Logan 2 – mai ales.

Modelul Rapid (4,38 metri lungime, 460 de litri – capacitatea portbagajulu) va fi lansat în România în luna noiembrie, la scurt timp după prezentarea oficială, programată pentru viitoarea ediție a Salonului auto de la Paris.

Skoda Rapid, dezvoltat pe baza conceptului MissionL, este o mașină mai mare decât Fabia, dar mai mică decât Octavia. Berlina cehă (cu hayon) va concura cu versiunile superioare ale Daciei Logan 2.

Skoda a pregătit Rapid cu precădere pentru piețele emergente din Europa de Est, China, Rusia și India (acolo unde a și fost lansat deja).

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.