Anamaria Ferentz, fost componentă a trupei Demos, și vedetă Playboy, este stabilită de 10 ani în SUA, la Los Angeles. Artista a încercat să răzbată în mai multe domenii de activitate și la un moment dat a avut mai multe joburi în paralel. Ea a lucrat în domeniul imobiliar și, de asemenea, era profesoară de canto la o școală cunoscută de la Hollywood. În plus, Anamaria Ferentz preda lecții de muzică și în particular.

În ultima vreme însă, cântăreața, cunoscută și pentru că a avut la un moment dat o relație cu miliardarul Ion Țiriac, și-a pierdut locurile de muncă, din cauza crizei economice. Conform Antena Stars, ea a fost nevoită să apeleze la ajutorul de șomaj acordat în Statele Unite ale Americii, pentru a se putea descurca.

Perioada foarte agitată din SUA, marcată de proteste vehemente, a afectat-o pe româncă. Săptămâna trecută ea vorbea despre coșmarul pe care îl trăiește în America.

Nu avem voie să ieșim din casă. Numai împușcături și mașini de poliție, salvare, pompieri și elicoptere aud din casă. Aseară aveam impresia că sunt pe front în Irak, elicoptere și bubuieli non stop. Între timp, din păcate, este a doua zi când avem interzis să ieșim din casă după 8 seara, până a doua zi dimineața.

Guvernatorul a dat ordin, cine iese după 8 seara este arestat, pentru că după 8 ies doar protestatarii. Dar de fapt sunt niște anarhiști infiltrați printre protestatari, care fac numai nenorociri, sparg magazinele, fură.

Au făcut dezastru și pe Rodeo Drive, au spart toate magazinele de firmă, au furat poșete, tot ce au putut, sunt foarte mulți tineri albi printre cei de culoare, care se văd în filmulețele de pe net. S-au distrus și magazinele din Santa Monica. Totul este devastat! Se pare că așa e în istoria Americii, de câte ori e un protest, se trezesc și alții care distrug și fură. Din păcate, se strică mesajul antirasism care trebuia să se audă”, spunea Ferentz pentru „Click”.