Evenimentul Zilei > Actualitate > Situație critică pentru Cioacă. Elodia îl bântuie! Polițistul este disperat
Situație critică pentru Cioacă. Elodia îl bântuie! Polițistul este disperat

Situație critică pentru Cioacă. Elodia îl bântuie! Polițistul este disperat

Poliţistul Cristian Cioacă are din nou probleme mari şi ar putea rămâne fără avere, din pricina unor creditori care au decis să-i ia una dintre case.

Asociaţia de proprietari care administrează blocul în care a avut cabinetul avocata Elodia Ghinescu i-a pregătit o surpriză de proporţii poliţistului criminal Cristian Cioacă, scrie SPynews.

„Din cauza datoriilor uriaşe acumulate, am deschis al treilea proces din ultimii ani împotriva lui Cristian Cioacă. Întrucât nu cred că avem şanse să recuperăm datoriile, vom solicita executarea silită şi scoaterea la licitaţie a apartamentului. Nu va fi uşor, dat fiind faptul că imobilul este moştenit de la Elodia şi trebuie făcută succesiunea, însă probabi va fi singura şansă să recuperăm banii”, au declarat reprezentanţii asociaţiei de proprietari.

Asasinul Elodiei a fost chemat în judecată de asociaţia de proprietari şi în urmă cu doi ani, din acelaşi motiv. Atunci, judecătorii au decis: „Admite cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta Asociaţia de Proprietari … în contradictoriu cu pârâtul Cioacă Constantin Cristian având ca obiect cerere de valoare redusă.

Obligă pârâtul la plata sumei de 9610,79 lei cheltuieli de întreţinere şi penalităţi, fond rulment. Executorie”.