Omul de afaceri Remus Rădoi a făcut noi dezvăluiri şocante despre legaturile dintre interlopii şi oamenii legii din Caracal. Acesta a prezentat, la un post de televiziune dovezi clare. Zeci de membri a două clanuri, înarmaţi cu săbii, au distrus un local, fără ca polițiștii să miște un deget.

La mai mult de o oră de la primul apel la 112, a ajuns un echipaj de poliţie, care însă nu a intervenit, ci a plecat de la locul faptei, văzând că lupta e în plină desfășurare.

Nici când s-a sunat a doua oară la 112, amintind că, pe lângă bătaia cu săbii, un individ a intrat de-a dreptul cu o mașină în local, polițiștii nu au venit. Oamenii legii au transmis că se vor face verificări a doua zi.

EVZ a relatat despre faptul că Remus Rădoi, controversatul administrator al unor firme de protecție din județul Olt, declarase în plin scandal, că a fost în audiență la secretarul de stat Gheorghe Nucu Marin și îi spusese că un clan ce se ocupă cu prostituția, proxenetismul și cămătăria se bucură de protecția unor șefi din poliție și din parchet.

Rădoi a mai spus și că aceleași aspecte le-a semnalat și generalului Anghel Andreescu, când l-a primit și acesta în audiență. El este omul care, împreună cu gardienii lui, au indicat comisarului șef Alexe trei adrese greșite, nu STS.

Invitat la emisiunea  „Subiectiv” , Remus Rădoi, zis Codiță, a relatat despre cum se derulează relația dintre interlopi și poliție: „Șeful Poliției Caracal era bănuit că are un dialog permanent cu șefii grupării și din cauza asta ar fi fost absurd ca el să știe că există un dosar de anchetare a acestuia.

Ei bine, domnul Dumitru Dumitru îl sună pe Mirea Nicolea și-l înștiințează că există un dosar și că se va purcede la o descindere în câteva zile.

Întâmplător sau nu, află clanul, clanul la momentul ridicării era pregătit, știau că vor fi percheziționați, ba mai mult, chiar și într-o declarație, unul dintre membrii clanului declară în scris că știa că va veni această percheziție.

În felul acesta eu, simțindu-mă în pericol, am făcut mai multe demersuri legale către diverse instituții”.

 

 

 

 

 

Te-ar putea interesa și: