Evenimentul Zilei > International > Sir Michael Caine despre BREXIT: „Mai bine să fiu un STĂPÂN sărac decât o SLUGĂ bogată!”
Sir Michael Caine despre BREXIT: „Mai bine să fiu un STĂPÂN sărac decât o SLUGĂ bogată!”

Sir Michael Caine despre BREXIT: „Mai bine să fiu un STĂPÂN sărac decât o SLUGĂ bogată!”

Monstrul sacru al scenei și filmului britanic laudă opțiunea Marii Britanii pentru Brexit și spune că oamenii au votat pentru „libertate”.

Sir Michael Caine, ajuns la vârsta de 84 de ani, a comentat perspectivele Marii Britanii după Brexit într-un interviu la Sky News.

„Cred că totul va fi bine. Am votat pentru Brexit. Așa sunt eu: mai bine stăpân sărac decât slugă bogată. Nu este vorba despre rasism, imigranți sau altceva. Este vorba despre libertate.”

Actorul i-a îndemnat pe cei care critică ieșirea Brexitul să nu se teamă de ieșirea Marii Britanii din UE, afirmând că politica înseamnă căutarea de noi căi.

„Politica este întotdeauna haotică. În politică ajungi mereu în zone unde nu ai mai călcat, așa că e posibil ca uneori să te rătăcești, dar apoi regăsești drumul și totul este bine.”

Și Sir Michael a adăugat:

„Pentru mine, în Europa avem un fel de guvern prin procură al tuturor, care a luat-o razna. Dacă nu apar schimbări semnificative, ar trebui să plece. Nu pot să vină să-ți dicteze mii de slugi anonime.”